Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik szeretők vagytok, voltatok miből éreztétek, hogy szeret a férfi?
Figyelt kérdés
Tehat nem csak szex, unalom hajtotta, hanem valójában érzései is voltak. Egyáltalán vannak egyértelmű jelek vagy nincsenek.2023. jan. 18. 14:56
1/10 anonim válasza:
Talán ha a szexen/találkozón kívül is keres, érdekli mi van veled. Ha rossz dolog történik veled, számíthatsz rá. Nem tűnik el hosszabb időkre, támogat amiben tud. Kedveskedik, felköszönt születésnapon, névnapon, ünnepekkor.
2/10 anonim válasza:
Kimondja, hogy szeret és bizonyít is.
3/10 anonim válasza:
Ilyen férfi vagyok, s a volt szeretőm kedvelte mindezt
45/F
4/10 anonim válasza:
A szeret mint egy férfi a nőt és kedvel mimt egy barátot nem ugyan az.. a szerető is lehet kedves ha kedvel.
5/10 anonim válasza:
Ne menj bele ilyen kapcsolatban átvàgod magad! Lelkileg szenvedni fogsz! Ő meg semmibe veszi, jellemtelen alakok ezek. Csak az nekik a lényeg h nekik jó legyen!
6/10 anonim válasza:
De jól lepontoztak itt mindenkit.
7/10 anonim válasza:
A szeretőm egyben jó barátom, lelki társam, kiváló kollegám.
Azt, hogy ő szerelemből szeret-e, nem tudom. Ami biztos, hogy kötődik hozzám, várja az együtt töltött időt, melyben az elethelyzetunk miatt sokkal több a beszélgetés, mint a szex. Rengeteg mindent megosztunk egymással.
Ez az, ami az én nagy fájdalmam egyben…. Minden percben hiányzik:( Ez megy hosszú hónapok óta. Ebben az életben sajnos így is marad….:( nem lehetünk együtt felvállalt kapcsolatként.
8/10 anonim válasza:
Pozitívan állt hozzám. Amit tudom rólam, azt megpróbálta felfogni és megérteni, amit nem értett meg, azt megelőlegezte, amiről nem tudott ahhoz látatlanban állt pozitívan. Tehát kaptam egy 100%-os pozitív hozzáállást. Nekem ez olyan érzés volt, mint valami napfényben fürdeni.
9/10 anonim válasza:
Számtalanszor könyörgött, hogy maradjak, amikor esély se lett volna szexelni (max. csókolózni egy röpke pillanatig), plusz a nője is ott volt. Például ebből.
10/10 anonim válasza:
Szerelmet is vallott, meg láttam is rajta, hogy ez már több mint csak szexkapcsolat. Azért az ilyet lehet látni, érezni. :) L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!