Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy a férfi barátotok büntetett titeket?
"egyszer kétszer kicsúszott a száján, hogy velem el tudná képzelni a jövőjét.
" Nem viszonozom az érzéseit, de ettől még a legjobb barátok vagyunk "
Ezek után mi a kérdés? Ő többet érez, te meg nem, te azt akarod, hogy barátok legyetek, ő meg beéri ezzel,de valójában többet akar. Ennek jó vége nem lehet.
Ez nem barátság csak részedről, mert ő közömbös neked.
Kezd rájönni, hogy jobban jár ha nem lóg veled, mert csak szenvedni fog.
Talán te is kereshetnéd és nem csak önző módon magadra gondolni mindig,ha keres akkor az a baj mert biztos akar valamit,ha nem keres akkor meg jajj így büntet.
Felnőtt nő vagy. Állj elé és kérdezd meg,hogy ennyi volt a barátság vagy átmeneti krízissel kűzd?
Én is voltam ilyen helyzetben és tényleg tabu nélkül nagyon jó baratok lettünk a csajjal.
Azért amiért mi is az asszonnyal, 6 év barátság után 3 éve együtt.
A Te barátod is valszeg ebben reménykedett,de most elfogyott a cérna.
Én is kereshetném? Az utóbbi időben csak én kerestem, de ha elolvastad volna, akkor ezt leírtam a kérdésben.
Én úgy érzem, hogy most használ igazán lelki szemetesnek, ugyanis ha beszélünk, akkor csak magáról beszél, mintha ezzel akarna büntetni, hogyha nem vagyok belé szerelmes, akkor viseljem el, hogy nem lesz a barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!