Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet valamit? Hogy az exem amit tőlem kapott pólót azt vette fel a programjára amit ajándékba adtam neki mikor még együtt voltunk és közös képet raktak ki Facebookra és akkor láttam hogy azt tőlem kapta
Figyelt kérdés
szept. 7. 12:08
1/17 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy szereti azt a pólót
3/17 anonim válasza:
Azt jelenti hogy nullempátiás sőt inkább negatív. Főleg ha tudja hogy nézed, ez ilyen műsor lehet. Gyorsan tiltsad.
4/17 anonim válasza:
Lehet nem kellene tul sokat agyalnod rajta, ha mondjuk egy sima egyszeru polo, akkor lehet, hogy o nem lat bele nagy jelentoseget, hogy az toled van. Igen, lehet az volt a tiszta, lehet szereti, mert jol all neki.
5/17 anonim válasza:
A legvalószínűbb verzió az, hogy te még erősen függsz ez exedtől és mögöttes jelentést keresel a semmiben. Ő csak felvett egy pólót, valószínűleg nem is jutott eszêbe, hogy tőled kapta. Férfiak nem szoktak fondorlatos jelnyelven kommunikálni.
6/17 anonim válasza:
Miert figyeled meg mindig? Csak foloslegesen szomoritod magad.
7/17 anonim válasza:
Nekem is vannak cuccaim az egyik exemtől és pont nem érdekel senkit melyiket veszem fel. Teljesen jó pólót nem fogok kidobni csak azért mert extől kaptam.
8/17 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy szereti azt a pólót, ennyi. Vagy éppen azt vette fel arra a programra, ahol le lett fotózva, mert a kedvence éppen mosásban volt, egyébként lehet, hogy nem is nagyon hordja.
És még számos variáció létezik, amiből annak az esélye, hogy direkt azért vette fel, fotóztatta le magát és tette fel a netre, hogy neked "üzenjen" kb. 0,00001%.
9/17 anonim válasza:
Valószínűleg már az eszében sincs, hogy tőled kapta...
Férfiak nem üzengetnek így a neten keresztül. Vagy mégis mire gondoltál? Ez egy jel, hogy még szeret téged!
10/17 A kérdező kommentje:
#9 mai nap keress, írogat csak azt gondoltam hogy direkt vette fel hogy nekem fájdalmat okozon, 1 hónapja van vége
szept. 7. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!