Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkatársammal a szeretők lettünk bele szerettem mit tegyek???
hölgy munkatársammal 6 éve dolgozunk együtt mindig is tetszett most kB május óta a szeretők lettünk!
Van egy gyermeke. Meg egy vőlegénye nekem egy barátnőm
Azt érzem beleszerettem...
Ő férjéhez megy nem sokára
Én meg maradok a partnere!
Azt mondta szeret de nem szerelmes sem belém sem a vőlegénybe mit tegyek?
Mit tudsz csinalni? Dugod tovabb..
Teljesen atlagos munkahelyi story nalunk a tietek. Regen azt hittem ritka, aztan rajottem, hogy mindennapos.
Vagy hagyd el.
Ezer másik szerető akad….
"mit tegyek???"
Szakíts a barátnőddel.
Vagy kérdezd meg, hogy akar-e nyílt kapcsolatban élni, ahol ő is szexelhet mással, és te is.
Van az a Tankcsapda szám: "A férje ő lett, a fiúja meg én, tudod, ki van ez találva."
Hülyék vagytok mindketten, az biztos. Csak azt nem értem, miért kell a párjaitok életét is elrontani?
Annyira hősszerelmes lennél, ottagynád a nődet, csak rettegsz két szék közé esni.
Teljesen megérdemelnétek egymást egyébként. Én kívánom, hogy gyertek össze, aztán csaljátok egymást is hülyére.
Jó példát mutat a gyerekének... ..
Amúgy meg szakíts vele!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!