Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez minek számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez minek számít?

Figyelt kérdés
Kb 20 éve kapcsolatban vagyok. Alapvetően hűséges. Egy másik nővel feküdtem csak le azzal is részegen. Szórakozóhelyen előfordultak csókok, de semmi komoly. Szeretőm nem volt. Ez valakinek már szakító ok lenne? Vagy 20 éves kapcsolatba belefér?
tegnap 14:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

"csak" 1el feküdtél le? "csak" csók és semmi komoly?

Mindjárt még a válladat is megveregetném :D

Nekem a fele is válóók lenne. a 20 év ellenére is

tegnap 14:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, te nem vagy hűséges, pontosítsuk a meghatározást.
tegnap 14:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalásnak számít, nyilván.
tegnap 14:26
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

De 20 év után még miért azon a szinten vagy, hogy csajozgass /kavar bulikban? Nem kellett vna már felnőni és nem egy tini szintjén megmaradni ?

Tekintsd tárgytalannak a válaszom ha ez az első 1-2 évben volt és azóta felnőttél..

tegnap 14:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
#4 Szerintem ezt most is csinálja.
tegnap 14:31
 6/13 A kérdező kommentje:

4

Értelek. Nem most volt. A 30-as éveimben, de akkor már 10 éve kapcsolatban voltam. Az utóbbi években semmi hasonló nem történt.

tegnap 14:32
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

akkor ez már mit számít?

Ennek ellenére ha én lennék a másik fél és kiderülne, akkor sem változna a véleményem.

Mint macskát szarni..... már bocsánat.

1#

tegnap 14:33
 8/13 anonim ***** válasza:
85%

#6 Ja... akkor túl korántól indult a komoly kapcsolat. De akkor is megcsalás. De már így mit számít? Ha eddig nem foglalkoztatott, akkor most minek?

#3, #5 vagyok

tegnap 14:37
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Bőven annak számít és nem vagy hűséges, maximum bepunnyadtál és már nincs kedved vadászni, de ha valaki tálcán kínálná magát aki neked is bejön, azt is megfektetnéd gondolom.
tegnap 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Megcsalásnak számít. Mégis mi másnak számítana?

Számomra ebben nem volna elévülési idő.

tegnap 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!