Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít?
Szerintem egy hűséges ember nem találkozgat és nem viszi fel a lakásba (mégha vannak is otthon, de én nem vagyok ott) titokban olyan személyt, akiről tudja, hogy rá akar mászni.
Plusz amikor álmában ilyet mond, hogy "hármasba szeretné csinálni az "X"-el (a csajsziról van szó). Elvileg kerüli őt, de ahhoz képest jól elvannak.
Számotokra ez megcsalás?
Valóban nem csak megcsaláskor lehet szakítani. Másfelől, meg pont érdektelen, hogy van otthon van az apja, ha ő nem szól bele a gyereke magánéletébe, alszik, és a gyerek elvonulhat a saját szobájába a csajjal.
Továbbá szerintem az megcsalás, ha olyasvalamit történik, ami nem fér bele az értékrendbe.
Még a szexet se mondanám megcsalásnak, ha előzetesen tisztázzák, hogy belefér a kapcsolatba másokkal szexelni. Vannak poligám és poliamor emberek, ha ezt etikusan csinálják, akkor tök oké, akkor nem megcsalás.
Szerintem tul reagaltad.
Lassan 10 eve vagyunk egyutt a ferjemmel de mind a kettonknel volt mar olyan hogy jott egy olyan ember az eletunkbe akivel lehett volna tobb is. Es ez igy van rendjen. Vonzalom barmikor lehet barki fele, azt nem birod szabalyozni, de a megcsalas az egy dontes.
A Te esetedbe csak felvitte ugy hogy az apuka is ott volt. Nyilvan nem megcsalni akart. Nem szep, nekem se tetszene de csupan ennyiert nem tobbnam ki a 10 evet az ablakon. Az hogy almodozik arrol hogy harmasba szexelni? Hat kinek nem fordult meg a fejebe?
Amiket leirtal nem szamit megcsalasnak, de lehet belole megcsalas.
En nem kidobtam volna ha szeretem hanem beszeltem volna vele, hogy figyelj babam szeretlek es nem szeretnelek korlatozni de a kiscsajt legyszives ne vidd mar fel a lakasra mert kapcsolatba vagy es nem illik es felreertheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!