Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

A párommal távkapcsolatban vagyunk 1 hónapja, munka miatt. Tegnap szülinapom volt, így áthívtam pár barátnőt. Az egyikük hozta a barátját, megjegyezném hogy nem tudtam hogy jönni fog. Mit ne mondjak nagyon leittuk magunkat mindannyian. A barátnőm palija csatlakozott hozzám a konyhába, miközben mosogattam. A lányok mind a szobába voltak. Beszélgettünk, kissé távolságtartó voltam, nem nagyon fordítottam neki figyelmet. Egyszer csak magához húzott hátulról és megcsókolta a nyakam. Én azonnal ellöktem és kioktattam. A barátnőm ki is jött a zajra és beszámoltam neki. Nagy veszekedés után kiviharzott mindenki. Gondolom a barátnőm is ki van akadva, azóta nem keresett. Teljesen ki vagyok borulva. Hogy mondom el a páromnak? Megcsalásnak számít?

24 L

ma 08:49
1 2
 1/12 anonim válasza:
86%
Annak, de nem te csaltál.
ma 08:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít hiszen kéretlenül csinálta, odébb toltad és elmondtad a barátnődnek mi történt.
ma 08:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem annak számít.
ma 08:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem
ma 09:24
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

A férfi részéről annak. Te meg nem csináltál semmit.

"Hogy mondom el a páromnak?"

El kell neki mondani?

ma 09:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem megcsalás. Te nem csináltál semmit. Nincs mit elmondani.
ma 10:17
 7/12 anonim válasza:
100%

Az első válaszhoz írom (látom, 2025-ben már még kevesebben tudnak szöveget értelmezni). 🙂

A kérdező nem csalta meg a párját.

A pasi csalta meg a barátnőjét. (Az a pasi, aki megcsókolta a kérdező nyakát. 🤦)

ma 10:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A srác részéről igen, részedről nem, hiszen nem bíztattad és váratlanul ért a dolog, utána pedig nagyon helyesen elküldted a p*csába. Te egyáltalán nem vagy ludas a sztoriban, nincs mit elmondanod.
ma 10:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Én elmondanám, hogy ne legyen belőle balhé ha netán kinyitná a száját a barátnő.
ma 11:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A srác megcsalta a barátnőjét, veled pedig kvázi erőszakoskodott, mivel teljesen indokolatlanul csinálta amit csinált.

Te nem csaltad meg a párod, ráadásul mivel be is számoltál másoknak a történtekről így még abszolút igazad is van minden téren.

ma 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!