Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás esetén tulajdonképpe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás esetén tulajdonképpen leginkább a diszkréció számít?

Figyelt kérdés

Én még fiatal vagyok, de nem igazán találkoztam olyan középkorú vagy idősebb emberrel, aki ne beszélt volna úgy, mint hogy a megcsalás elkerülhetetlen egy hosszútávú házasságban. Inkább abban látok különbséget, hogy van, aki nyíltabban beszél róla, más meg kifelé elítélő, de valójában burkoltan vele is előfordult. Jó, bizonyára vannak olyanok is, akik nem, de ha nem lenne ennyire tömeges, akkor nem lenne majdnem mindenki cinikus a házassági hűséggel kapcsolatban és nem lenne ennyi vicc róla.

Az szerintem is sokkal inkább ciki, ha valakiről köztudott, hogy családos és ezt félretéve nem zavarja, hogy szeretőjével is mutatkozzon mások előtt. Ez azért elég megalázó érzés lehet a megcsalt félnek, mert nem elég, hogy ezt teszik vele, tegyük fel már szoros érzelmi kötelékek nem fűzik a másikhoz, de még a társadalom is le fogja nézni, legalábbis a többsége. Ha diszkréten történik, akkor mégsincs akkora arcvesztés. Nyilván a képmutatás egyidős az emberiséggel, mindig volt és lesz is.

tegnap 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal jobb ha nyitott kapcsolatban vannak, vagy elválnak útjaik mint hűtlenkednek. De kinek a pap kinek a papné.
tegnap 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Rengeteg dolog számít megcsaláskor. Én a megcsalt fél helyében élből kibaxnám a másikat nem finoman. Persze van amit meg lehet beszélni, de azért amikor a szeretővel nyilvánosan mutatkozik a másik és hasonlók az elég necces. Viszont ha valaki ezt elfogadja és okés, akkor nem egészen megcsalás kategória.
tegnap 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de inkább a nyilvánosan mással mutatkozó megcsaló felet nézik le.
tegnap 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, a diszkréció a legfontosabb. Legalábbis így férfi fejjel.

Sokan csak emiatt nem csalnak, szeretőznek, mert a félelem a lebukástól, a szégyentől nagyobb, mint az igény a szex iránt.

tegnap 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!