Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás esetén mennyire fontos a diszkréció?
Igazából a morális szempontok alapján eleve nem szabadna odáig eljutni, hogy félrelépés történjen, de azért a statisztikák sajnos ezt nem igazolják. Azért érdekes, mert van abban egy disszonancia, hogy milyen sokan csinálják és közben milyen sokan el is ítélik.
Na de ha mégis megtörténik a dolog, akkor mennyire fontos szempont a diszkréció? Mert sokan nem rejtik véka alá a dolgot, nyíltan beszélnek róla baráti társaságban, munkahelyen, hogy mennyire jól érzik most magukat vagy milyen közös programokat szerveznek a szeretőjükkel. Mások viszont meg igyekeznek eltitkolni és a külvilág irányába eljátszani, hogy otthon minden rendben van. Mondjuk mindenképp szerintem csak fölöslegesen bonyolítja az életét, aki viszonyba kezd, mert rengeteg energia azt eltitkolni vagy ha nem akkor nyíltan megalázza a társát, persze ez lehet már nem érdekli és szeretné másokkal megosztani milyen új élményeket szerez.
Ez egy semmihez nem foghato izgalomma tolti el mindket felet.
Diszkrecio maximalisan. Van benne egy kettos megfeleles is hogy ha nem teszel eleget az elvartnak vajjon feldob e, ezert Legalabb a valos identitas nem felvetese mellett volt.
Én világ életemben imádtam kapcsolatban élő nőket dugni.
Sokkal nagyobb az izgalom, persze a diszkréció alap.
a kérdésre:
viszonylag friss (igaz tengerentúli) statisztika. a férfiak 8/10-e a szex miatt (rossz szex, vagy nincs), a nők ugyanez része az érzelmi elhanyagolás miatt lép félre. a nők diszkrétebbek, a férfiak kevésbé azok (a nők ritkán vallják be, a férfiak fele viszont rögtön elsírja az asszonynak, hogy rossz fát tett a tűzre).
és a hiedelemmel ellentétben a szeretői kapcsolatok 9/10-e nem éli meg a félévet sem, a legtöbb pedig egyszeri alkalmat jelent.
Én alapból elítélem azokat, akik fűnek fának kibeszélik a magánéletüket. Van ilyen nőből és férfiből is. Elmesélik, hogy a párjukkal hányszor meg hogyan csinálják stb. Én igyekszem teljesen elrejteni a magánéletemet mindenki elől, mert senkinek semmi köze hozzá.
Nincs szeretőm, de az aki képes erről dicsekedni meg kipofázni az egyszerűen idióta is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!