Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalom nagyrésze hétköznapi dolognak veszi a megcsalást, csak a diszkréció legyen meg?
Figyelt kérdés
Sok emberről derül ki, hogy kefélget félre és évekig senki sem sejti, mert nyilván nem annyira hülye az illető, hogy kitegye a közösségi médiába, hanem elintézi diszkréten. Úgy látom az emberek, főleg a középkorúak nem ütköznek meg ezen, hanem úgy hétköznapinak veszik. Az végülis sokkal megalázóbb lenne a házastársnak, ha mindenki tudná, hogy xy-val csalják őt.2023. máj. 3. 22:34
1/8 anonim válasza:
Kicsit pletykalnak rola, de ennyi. En is mar sokszor megkaptam, hogy amikor probalkozott nalam valaki es kapcsolatban voltam, mekkora balfek voltam, hogy nem eltem a lehetoseggel.
Hozzateszem: Utolag mar egyetertek. Nem tartom korrektnek a megcsalast, de ha nem te csalsz meg, akkor majd teged fognak.
2/8 anonim válasza:
Ha teheted, tedd meg. Utólag bánni fogod ha nem élsz a lehetőségekkel. Amiről nem tudnak az nem fáj.
3/8 anonim válasza:
Az én környezetemben hála Isten senki nem tartja hétköznapi dolognak, szimplán gerinctelenségnek. Én úgy gondolom, hogy aki igazán szereti a párját, az nem csalja meg, mert taplóság és sunyi dolog a másikkal szemben. Én mindig úgy álltam hozzá, hogy ez döntés kérdése. Sajnos a gerincesség és a másik fél tisztelete kezd kiveszni sok kapcsolatból.
4/8 anonim válasza:
Eléggé patkány dolog a megcsalás, ha kiderül ha nem. De érhető is egyben, mondjuk egy 20 éves házasságban eléggé unalmassá tud válni a másik, adjon akármilyen szeretet, szerelmet, tiszteletet.
De akkor ennyi, ez az egész így lesz, ilyen szarul vagyunk bekötve?
5/8 anonim válasza:
#3: Annyira bájos, hogy valaki azt hiszi, hogy a környezete egyenlő az ő személyes értékrendjével és véleményével... És annyira naiv.
6/8 anonim válasza:
Ez is az általános elértéktelenedés része. Sok területen megfigyelhető, hogy az abnormális az új "normális".
7/8 anonim válasza:
Nem nagyon van olyan kapcsolat a környezetmben, ahol valamilyen formában ne lett volna jelen. De ez régen sem volt másképp.
8/8 anonim válasza:
Ma már mindent lehet szinte, így igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!