Számotokra kik a hétköznapi hősök? Miért? Milyen emberek ők?
Figyelt kérdés
Különböző életkorú és társadalmi helyzetekben2021. jan. 9. 22:05
1/8 anonim válasza:
Nekem a hivatásos sofőrök,ha ők nem lennének,sok helyen megállna az élet.
2/8 anonim válasza:
Rendvédelmi, egészségügyi, - tűzvonalban (mentős, műtős, ápoló, intenzív osztályos) - dolgozók, tűzoltók.
A negatív szélsőségektől eltekintve ezek az emberek tényleg a hivatásukért élnek, - sok ember a jövedelmük sokszorosáért nem vállalná ezeken a frontokon a helytállást. Ezek az emberek a nap bármely szakában tettre készek és lehet rájuk számítani. Valójában hálátlan a hivatásuk és ennek ellenére is ilyenek.
3/8 anonim válasza:
Számomra azok akik,olyan munkát végeznek aminek tényleg haszna van mások számára,amit sokan nem végeznének el,mert túl lealacsonyítónak,vagy túl veszélyesnek tartják.A normális igazi nehéz fizikai munkát végzők,mint pl.:takarítók,kukások,kőművesek,tűzoltók stb. Az én Édesanyám is takarítónőként dolgozik már a 24. éve,nekem ő a példaképem,a hétköznapi hősöm.Persze ezt gyerekfejjel és tinédzserkoromban szégyelltem,mikor megkérdezték hogy mit dolgozik.Később rájöttem hogy ez mennyire is fontos,hogy mások után takarít,mivel sokan maguk után se képesek eltakarítani,csak szemetelni tudnak,mások után pedig eszük ágába se jutna eltakarítani.
4/8 anonim válasza:
3-as vagyok megint:Ideírnám még a postásokat is,akiknek pedig menniük kell egyfolytában,időjárástól függetlenül.
5/8 anonim válasza:
3 és 4-es vayok már megint:Eszembe jutottak még az ápolónők az öregotthonokban (persze csak azok akikben tényleg megvan az igazi empátia,mert látni/hallani/olvasni azért olyan dolgokról is hogy nem a megérdemelt módon bánnak az öregekkel,vagy rosszabb esetben egyáltalán nem is bánnak velük sehogy sem).
8/8 Metionin válasza:
Eü dolgozók, rendőrök, tűzoltók, állatmentők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!