Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségemmel rendszeresen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemmel rendszeresen próbál flörtölni egy fiatalabb kollégája. Hétvégén ottalvós csapatépítésre mennek. Van okom félni?

Figyelt kérdés

tegnap 15:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
A feleséged viszonozza? A feleséged megmondta neki, hogy nincs nála esélye? Köztetek rendben van minden? Ilyesmiken múlik. Ha valami nem működik és olyan típus meg fog vele csalni és nem pont a csapatépítőn.
tegnap 15:49
 2/29 anonim ***** válasza:
18%
Van okod félni. Alapesetben a feleségednek el sem kellene menni arra a helyre.
tegnap 15:49
 3/29 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Te vagy a férfi, így nincs! Ha otthon minden ok, nincs! Mivel a nők ritkán (szinte soha) mennek félre, ha nijcs rá okuk. (Ez forditva nincs igy sajnos.
tegnap 15:50
 4/29 anonim ***** válasza:
96%
Kit érdekel, hogy mit csinál egy másik kolléga? Az számít, hogy a feleségednél mi a helyzet. Nem tudom, én nem dugok minden csapatépítésen, sőt egyen sem... ismerned kellene a feleséged -.-
tegnap 15:50
 5/29 A kérdező kommentje:
Nem viszonozza, nincs is gond kettőnk között.
tegnap 15:52
 6/29 anonim ***** válasza:
42%

Nem erről van szó.

Az a véleményem, ha egy nő tudja, hogy egy pasi nyomul rá, nem ad neki semmilyen lehetőséget arra, hogy kezdeményezzen (főleg akkor nem, ha házas), és az ottalvós buli ebből a szemszögből forró terep.

Nem feltétlenül attól kell félnie a Kérdezőnek, hogy a felesége megcsalja, hanem attól, hogy rámászik a fickó, ha nagyon nyeregben érzi magát. #2 voltam.

tegnap 15:53
 7/29 anonim ***** válasza:
74%
Ha dufni akarna vele a nejed, azt se mondta volna el hogy flörtöl vele a pasi..
tegnap 15:55
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok és direkt azért kérdeztem meg #2, hogy flörtöl vele, vagy elutasította. A csapatépítő maximum testi megcsalás lehet ha ő már flörtöl vele jó ideje munkában. Sőt a csapatépítő után szintén megcsalhatja a kérdezőt bármikor. Egyáltalán nem a csapatépítő a lényeg mert aki hűtlenkedni akar az talál rá lehetőséget bárhol és bármikor.
tegnap 15:57
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván attól függ, a feleséged hogy viselkedik. Volt hogy velem is flörtölt kolléga, nekem kellemetlen volt, nem akartam tőle semmit, szóval a páromnak se kellett aggódnia.
 10/29 anonim ***** válasza:
95%

Nálunk ebből az lett, hogy a feleségem bejelentette, hogy nyitott kapcsolatot szeretne. Én meg belementem mert tiszteltem érte h nem k . r félre. De azért vegyük a valóságot, 45 évesen egy 25 éves sráccal... full komolytalan. Kapcsolat ebből sose lesz. Főleg két gyerekkel! Ezt ő is tudta, de egyszerűen nem bírta ki, izgatta a fantáziáját. Én meg jóváhagytam, azzal a gondolattal, hogy megérdemli, hogy erőtől duzzadó fiatal farok dugassa magát. Attól a sráctól megkaphatott olyat amit tőlem nem. És ez boldogsággal tölt el. Nem gyakori a kalandozás nálunk egyébként. Félévente ha egy-két alkalom. Néha én is, de én még ritkábban, itt a feleségemen van a hangsúly. Szerintem nagyon izgalmas és egy stabil kapcsolatban, ha megvan a bizalom nem kell annyira félni tőle.

Inkább beszéljétek át a dolgot előre, minthogy titkolózás, megcsalás, átverés legyen belőle, mert abból csak fájdalom lesz... nyílt kapcsolatnál pont az ellenkezője, sok izgalmat és élvezetet ad.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!