Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbiakat találtam a férjem telefonjában. Szerintetek van okom félni?
Tudom, nem helyes belenézni más telefonjában de nem bírtam ki. Férjem szakácsként dolgozik és van egy fiatalabb munkatársnője akivel eléggé összehaverkodott - őszerinte legalábbis, én viszont gyanakszom. Pár napja át kellett szaladnia a szomszédba segíteni, akkor néztem bele az üzenetekbe. Nagyon sokat írnak egymásnak, mindennap többször, munkáról is meg más dolgokról. Pl a csajnak van pasija és sokat panaszkodik, a férjem meg biztatja hogy sokkal többet érdemelne mert ő egy kincs. Úgy vettem észre még bent munka közben is írnak egymásnak pl. "miért vigyorogtál az előbb, na majd kapsz ezért". Láttam a csaj valamit megköszönt neki, erre férjem írta hogy "tudod, hogy fontos vagy nekem". Heccelte a csaj, férjem válaszolta hogy "én is szeretlek".
Ilyen jeleket küldenek egymásnak: 🥰😍😘 Néha ilyet ír a csajnak, hogy "kiscsibe " vagy csak ezt:🐥🥰
Meg ezt: "vigyázz mert kikapsz, elfenekellek"
De szexre utaló mondatokat nem láttam. Ezen kívül sokszor hívják egymást. Férjem azonnal fel szokta venni a szemem láttára majd kimegy az udvarra.
Mint írtam, a csajnak (30 éves) van valami pasija. A csaj tud rólam is, már futottunk össze. Elismerem, hogy szép. A férjem 49 éves. Sosem kaptam rajta, hogy megcsalna mással, még csak nem gyanakodtam, de most igen. Szerintetek van valami köztük? Vagy csak haverok?
*ásít*
Az álnaiv "a férjem öt éve nem mondja meg, hogy hol a munkahelye, ez így normális?" troll kérdező visszatért.
Hát, biztos van némi erotika a levegőben, amikor kommunikálnak.
Hogy lesz-e ebből több is, azt lehetetlen megmondani. Lehet, hogy ez csak kapuzárási pánik: jólesik neki, hogy egy csinos 30 éves nő szóba áll vele, férfinak nézi, elfogadja a flörtjeit. Lehet, hogy ennél többre ő sem vágyna és sosem csalna meg.
De lehet, hogy megcsalna, netán el is hagyna érte. Sokat számít, hogy köztetek rendben van-e a szex, van-e naponkénti intimitás, emberileg jól megértitek-e egymást, ill. a férjed általában véve mennyire hűséges típus.
Flörtölés, igen, de semmi komoly.
A dolgot pont az teszi komolytalanná, hogy korban is messze állnak egymástól, és mindketten párkapcsolatban vannak. Azaz igazából semmi sem szól amellett, hogy komolyan gondoljanak egymásra.
Persze elég valószínű, hogy szimpatikusak egymás számára. De ez nem bűn. Szoktam mondani, hogy a zélethez bizony szerencse is kell, és sokszor a szerencsén múlik, hogy ki lesz életed párja. Nekem is volt anno egy csaj akivel eléggé egy húron pendültünk, vonzódtunk egymáshoz, de amikor nyithattam volna felé párkapcsolati téren akkor ő nem volt elérhető, aztán amikor rendeződtek a dolgai és ő nyitott volna felém, én már elköteleződtem más mellett. Működött volna együtt is, ha a megfelelő időbne és térben lettünk volna. De nem voltunk, mássla viszont igen. Ennyi.
Szóval ja, valószínűleg bejönnek egymásnak, és élvezik ezt a fajta nem komoly játékot.
A párod közel 50 éves, azaz pont a kapuzárás környékén van, szóval elég esélyes, hogy nagoyn simogatja az egóját ez a fajta viszony.
Ha nyílt lenne ez a fajta kommunikáció, jelezhetnéd neki, hogy "értem én, hogy flörtölés, de azért az elfenekelés egy kicsit soknak hangzik". És akkor vnené a lapot, hogy no para, de azért egy bizonyos határt ne lépjen túl.
De mivel ez a mobiljában van, így ne jelezz neki ilyet, ugyanis a mobilban turkálásért simán borulhat a bili.
Kapuzárási pánik = sok esetben folytogató érzés, hogy "én itt ülök, mások meg élik a vad, kaotikus, kalandos életet, én is vágyom rá". Ebben a helyzetben a visszafogó asszony csak ront a dolgon, hisz alátámasztja a gondolatmenetet. Ezért a tiltás csak nagyobb ellenállást szülhet, amit persze lehet utób bmegbán, de na, tök fölöslegesen nem éri meg a konfliktust generálni.
Én aszondom menjetek el utazni. Keressetek valami kalandos élményt, ami hoz annyi izgalmat az életbe, hogy ne kelljen külön keresnie. Most azért van a csajjal, mert izgalmas. Nem kell ehhez cisnálni semmit, pusztán ez a kacérkodás izgi. De ha talál valami izgalmat - mittudomén, pl egy több napos vadregényes kenutúra, vagy valami vad ázsiai hely vagy.... dzsungeljárás:D - akkor az el fogja terelni a fókuszt és annyi, a varázs megtörik és kicsit kijózanodik a csajjal kapcsolatban és annyi.
Azér tmondtam ilyen dzsungeljárást meg ilyesmit, mert engem ez érdekel, számomra ez a kaland, mint olyan, engem ovnzanak a vadregényes, civilizálatlan helyek, de persze másnak meg lehet mondjuk egy ejtőernyős ugrás vagy tankvezetés, sportatutó vezetés a vonzó. Deee érdemes többnapost, akár 1-2 hetes proramot csinálni. Az ejtőernyős ugrás egy egyszeri élmény, elmegy vele egy édlután és annyi, nem zökkenti ki. Egy hosszabb idő már igen.
Ez nagyon nem fér bele egy munkahelyi baráti beszélgetésbe.
Rám is volt hogy rám írt egy-egy férfi kollega, valamiért azt gondolta van értelme csapni a szelet, de én teljesen rideg maradtam, mert nem érdekelt.
Én mindenképp figyelnék a helyedben, mert ez több mint munkakapcsolat.
Hát nem tudom ki hogy van vele, vagy csak én vagyok lemaradva, de én még egy kollégámnak sem mondtam ilyeneket (vagy fordítva), főleg azt hogy "én is szeretlek"! Főleg nem házas embereknek!
Máshol ez lehet hogy normális, csak én vagyok maradi, aláírom.
Szerintem ez a jó munkatársi viszonyba sem fér bele (ez több annál).
De az egyik barátnőm is így jött össze a nős főnökével.
Először csak ment az üzenetváltás, aztán a személyes bókolgatás, egyre mélyebb témák megbeszélése, egymás magánéletének részletes megismerése, lettek közös barátok (akik tartották a szájukat) stb.
Mindig így kezdődik kérdező ahogy te is leírtad.
Hogy lesz e belőle ennél több az lehet, hogy "egy hajszálon múlik" ahogy mondani szokták. Egy másodperc töredéke alatt eldőlhet hogy adott pillanatban melyik fél részéről merre dől a mérleg. És az is igaz amit már írtak előttem, hogy azon is múlik milyen a ti házasságotok (pl ellaposodott e, van e még kémia, jó e még a kommunikáció, vannak e még közös célok stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!