Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az alábbiakat találtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbiakat találtam a férjem telefonjában. Szerintetek van okom félni?

Figyelt kérdés

Tudom, nem helyes belenézni más telefonjában de nem bírtam ki. Férjem szakácsként dolgozik és van egy fiatalabb munkatársnője akivel eléggé összehaverkodott - őszerinte legalábbis, én viszont gyanakszom. Pár napja át kellett szaladnia a szomszédba segíteni, akkor néztem bele az üzenetekbe. Nagyon sokat írnak egymásnak, mindennap többször, munkáról is meg más dolgokról. Pl a csajnak van pasija és sokat panaszkodik, a férjem meg biztatja hogy sokkal többet érdemelne mert ő egy kincs. Úgy vettem észre még bent munka közben is írnak egymásnak pl. "miért vigyorogtál az előbb, na majd kapsz ezért". Láttam a csaj valamit megköszönt neki, erre férjem írta hogy "tudod, hogy fontos vagy nekem". Heccelte a csaj, férjem válaszolta hogy "én is szeretlek".

Ilyen jeleket küldenek egymásnak: 🥰😍😘 Néha ilyet ír a csajnak, hogy "kiscsibe " vagy csak ezt:🐥🥰

Meg ezt: "vigyázz mert kikapsz, elfenekellek"

De szexre utaló mondatokat nem láttam. Ezen kívül sokszor hívják egymást. Férjem azonnal fel szokta venni a szemem láttára majd kimegy az udvarra.

Mint írtam, a csajnak (30 éves) van valami pasija. A csaj tud rólam is, már futottunk össze. Elismerem, hogy szép. A férjem 49 éves. Sosem kaptam rajta, hogy megcsalna mással, még csak nem gyanakodtam, de most igen. Szerintetek van valami köztük? Vagy csak haverok?

2023. máj. 10. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
97%

9:

Igen, ez attól függ, hogy ki milyen beállítottságú. Én pl ezt a mondatot csak annak mondom akibe szerelmes vagyok. Mert én szó szerint értem. Van aki meg ezzel viccel és minden második mondata ez. Nem vagyunk egyformák.

2023. máj. 10. 12:19
 12/61 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kollegális viszony az biztos, akkor sem ha konkrét fizikai megcsalás nem történt.
2023. máj. 10. 13:41
 13/61 anonim ***** válasza:
16%

Miiiiii?

De hát a gyakori kérdések női válaszolói szerint a fiatalabb nők nem tudnak vonzódni az undorító idősebb férfiakhoz XDDDD

Vagy eddig minden kamu volt, amit mondatok? Nahát, ki gondolta volna!😂😂😂

2023. máj. 10. 13:46
 14/61 anonim ***** válasza:
100%

Kanos a pasid.

Nekem eszembe se jutna igy beszelni…

2023. máj. 10. 13:49
 15/61 A kérdező kommentje:
3-as, nem flörtölős a férjem, sosem hozott kínos helyzetbe. Sőt inkább visszafogottabb, ő olyan békés, nyugodt típus. Nagyon ritkán van veszekedés, akkor is higgadtan próbálja a dolgokat kezelni. Szex ritkán van, de se ő, se én nem kezdeményezünk. Inkább olvasni vagy tévézni szeret elalvás előtt és megmondom őszintén ezzel én is így vagyok. Még csak azt sem látom, hogy figyelné meg bámulná a nőket. Úgy tűnt, mint aki elégedett az életével, de az utóbbi időben mintha olyan izgága lenne, mint aki fel van töltődve.
2023. máj. 10. 14:03
 16/61 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem az ilyet 15-ös.

Nem mondom hogy fizikailag megcsalt, de nagyon imponál neki ez a csaj és később lehet belőle bármi. Kicsit próbálj többet közeledni felé, vajon mit reagál rá.

2023. máj. 10. 14:15
 17/61 anonim ***** válasza:
94%
Ha az én férjem csinálna ilyet kiba**nám mint macskát sza*ni
2023. máj. 10. 14:30
 18/61 anonim ***** válasza:
100%
Felreba*szik! Ezen nincs mit szépiteni
2023. máj. 10. 15:08
 19/61 anonim ***** válasza:
100%
Dugnak azok már, mint a nyulak.
2023. máj. 10. 15:36
 20/61 anonim ***** válasza:
100%
Eljár a szomszéd tábortűzhöz az biztos. Kis fenekelgetések közepette mi?
2023. máj. 10. 17:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!