Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbiakat találtam a férjem telefonjában. Szerintetek van okom félni?
Tudom, nem helyes belenézni más telefonjában de nem bírtam ki. Férjem szakácsként dolgozik és van egy fiatalabb munkatársnője akivel eléggé összehaverkodott - őszerinte legalábbis, én viszont gyanakszom. Pár napja át kellett szaladnia a szomszédba segíteni, akkor néztem bele az üzenetekbe. Nagyon sokat írnak egymásnak, mindennap többször, munkáról is meg más dolgokról. Pl a csajnak van pasija és sokat panaszkodik, a férjem meg biztatja hogy sokkal többet érdemelne mert ő egy kincs. Úgy vettem észre még bent munka közben is írnak egymásnak pl. "miért vigyorogtál az előbb, na majd kapsz ezért". Láttam a csaj valamit megköszönt neki, erre férjem írta hogy "tudod, hogy fontos vagy nekem". Heccelte a csaj, férjem válaszolta hogy "én is szeretlek".
Ilyen jeleket küldenek egymásnak: 🥰😍😘 Néha ilyet ír a csajnak, hogy "kiscsibe " vagy csak ezt:🐥🥰
Meg ezt: "vigyázz mert kikapsz, elfenekellek"
De szexre utaló mondatokat nem láttam. Ezen kívül sokszor hívják egymást. Férjem azonnal fel szokta venni a szemem láttára majd kimegy az udvarra.
Mint írtam, a csajnak (30 éves) van valami pasija. A csaj tud rólam is, már futottunk össze. Elismerem, hogy szép. A férjem 49 éves. Sosem kaptam rajta, hogy megcsalna mással, még csak nem gyanakodtam, de most igen. Szerintetek van valami köztük? Vagy csak haverok?
40-es
És ha ezek csak sima hülyéskedések esetleg kicsi flört? Mi van ha én fújom fel a semmit? Oké, szép nő de lehet csak ennyi, hogy vonzónak tartja, nem tudom annak mekkora lehet az esélye, hogy érzelmi szálak is fűzik hozzá?
41-es vagyok. A házasság alapja a bizalom. Ne kutakodj, hagyj privát szférát a férjednek. Ha el akarna hagyni, vagy meg akar csalni, azt féltékenységgel úgyse tudod meggátolni. Ellenben az ilyen bizalmatlansággal rendesen el tudod taszítani magadtól. Talán pont annak a másik nőnek a karjaiba.
40 éve élek boldog házasságban. Sose néztem bele a férjem telefonjába, nem bontottam fel neki szóló leveleket, stb. Ez nálam alap. Amit akar, elmond. Mindig megbíztunk egymásban.
#42:
Nem érted, hogy már hűtlen hozzád? Már érzelmileg és lelkileg rég félrelépett - érzelmi/lelkileg-szexuális szint! Idők kérdése mikor tesz ki téged a másik nő miatt, megvárod?
45
Szerinted beleszeretett, úgy érted azt, hogy érzelmileg félrelépett?
Ez marhaság amit utolsó ír,erről szó sincs,de az biztos
hogy nem normális az ha a férjednek van egy csinos barátnője,
akivel ilyen közvetlen viszonyt ápol,mert ha nálatok egyszer
valami gebasz lesz,vagy netán a csajnál lesz az,
és rohan valakihez vigasztalódni,az tuti a férjed lesz..
Én biztos hogy véget vetnék ennek a dolognak, nem bírnám
el viselni hogy ilyen közel álljon egy másik nőhöz is,
rajtam kívűl.
Tényleg lenulláztátok azt, hogy a házasság alapja a bizalom? Szóval nálatok nem az? Hát akkor nem csodálkozok, hogy ennyi szakítás, válás, tönkrement párkapcsolat van. Próbáljátok bizalom nélkül, sok sikert hozzá.
A kérdezőnek csak annyit mondhatok, tényleg úgy gondolod, hogy azzal megtarthatod a férjedet, ha kémkedsz utána? Vagy mi a célod ezzel? Mert ilyen a hozzáállással csak elrontani lehet egy házasságot. De mindenki a maga sorsának (házasságának) a kovácsa.
Utolsó,majd akkor papolj erről, ha te is gyanús jeleket veszel észre.
Én meg a férjem is meg voltunk állapodva hogy,bármi is van,
azonnal el mondjuk a másiknak..Kimondva jól is hangzott,
aztán mikor be ütött,teljesen más ám a dolog.Mikor én már
biztosra tudtam,hogy megcsalt,akkor se tudtam neki szegezni a
kérdést,csak sokszori neki futásra, pont mert nagyon szerettem,
és mindig bíztam benne..Mások a dolgok mikor benne vagy,mint amikor
el képzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!