Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbiakat találtam a férjem telefonjában. Szerintetek van okom félni?
Tudom, nem helyes belenézni más telefonjában de nem bírtam ki. Férjem szakácsként dolgozik és van egy fiatalabb munkatársnője akivel eléggé összehaverkodott - őszerinte legalábbis, én viszont gyanakszom. Pár napja át kellett szaladnia a szomszédba segíteni, akkor néztem bele az üzenetekbe. Nagyon sokat írnak egymásnak, mindennap többször, munkáról is meg más dolgokról. Pl a csajnak van pasija és sokat panaszkodik, a férjem meg biztatja hogy sokkal többet érdemelne mert ő egy kincs. Úgy vettem észre még bent munka közben is írnak egymásnak pl. "miért vigyorogtál az előbb, na majd kapsz ezért". Láttam a csaj valamit megköszönt neki, erre férjem írta hogy "tudod, hogy fontos vagy nekem". Heccelte a csaj, férjem válaszolta hogy "én is szeretlek".
Ilyen jeleket küldenek egymásnak: 🥰😍😘 Néha ilyet ír a csajnak, hogy "kiscsibe " vagy csak ezt:🐥🥰
Meg ezt: "vigyázz mert kikapsz, elfenekellek"
De szexre utaló mondatokat nem láttam. Ezen kívül sokszor hívják egymást. Férjem azonnal fel szokta venni a szemem láttára majd kimegy az udvarra.
Mint írtam, a csajnak (30 éves) van valami pasija. A csaj tud rólam is, már futottunk össze. Elismerem, hogy szép. A férjem 49 éves. Sosem kaptam rajta, hogy megcsalna mással, még csak nem gyanakodtam, de most igen. Szerintetek van valami köztük? Vagy csak haverok?
Ezek az üzenetek pont az sugallják, hogy még nem volt semmi. Ez ilyen heccelés/flörtölés de idő kérdése, hogy több legyen köztük.
Esetleg jelezd neki mikor telefonálnak, hogy túl sokat beszélnek, ha gondolod kérdezz rá mi van köztük. A reakciója is sokat elárul majd.
Neked kell eldönteni, belefér e egy megcsalás a kényelmes megszokott életetekbe
24-es vagyok megint. Aki lepontozott az álomvilágban él?
Van róla fogalmatok mennyi 40 feletti házaspár éli úgy az életét, hogy otthon már semmi nincs, szex is nagy ritkán?
Az egyik fél (általában a férfi de nem kizárt az sem, hogy a nő) félrelép amit a másik sejt/tud, se sokszor nem szól inkább, úgy csinál mintha nem is tudná. Ha meg kiderül akkor is megbocsát, mert ugye a közös ház, gyerekek esetleg hitel ami összeköti őket... Ez a való világ!
A kérdező férjének is hiányzik ez az izgalom már otthonról. Persze nem csoda egy hosszú kapcsolatban, nem hibáztatom egyik felet se.
Többféle kimenetel lehet, abból kevés verzió jó a kérdezőnek
Rákérdeztem a férjemnél... annyit mondott, hogy csak barátok, ne képzeljek bele többet. Mondtam, hogy ez kicsit nehéz ha ennyit beszélnek, erre azt válaszolta, hogy mert nagyon sok mindent meg tudnak beszélni. Hozzátette, hogy attól hogy ragaszkodik hozzá még nem csalt meg, ezután sem fog.
Szóval lerázott ezzel.
#27:
Lehet hogy most éppen tényleg ez a helyzet, de ki tudja hogy ez mikor billen át a másik oldalra! Ha a ti házasságotok rendben van akkor lehet hogy nincs okod félni. De ha éppen el van laposodva a házasságod, esetleg kevesebb a szex, kevesebb a kettesben együtt töltött idő (gyerekek nélkül) akkor könnyen egy harmadik fél felé fordulhat a férjed, mivel az az érdekesebb, izgalmasabb neki.
Én már azt sem értem, minek kell egy "barátnő" egy nős embernek?
Nem kap meg tőled lelkileg, szellemileg valamit?
Egy másik nővel kell megbeszélnie "mélyebb" témákat? Veled nem tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!