Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbiakat találtam a férjem telefonjában. Szerintetek van okom félni?
Tudom, nem helyes belenézni más telefonjában de nem bírtam ki. Férjem szakácsként dolgozik és van egy fiatalabb munkatársnője akivel eléggé összehaverkodott - őszerinte legalábbis, én viszont gyanakszom. Pár napja át kellett szaladnia a szomszédba segíteni, akkor néztem bele az üzenetekbe. Nagyon sokat írnak egymásnak, mindennap többször, munkáról is meg más dolgokról. Pl a csajnak van pasija és sokat panaszkodik, a férjem meg biztatja hogy sokkal többet érdemelne mert ő egy kincs. Úgy vettem észre még bent munka közben is írnak egymásnak pl. "miért vigyorogtál az előbb, na majd kapsz ezért". Láttam a csaj valamit megköszönt neki, erre férjem írta hogy "tudod, hogy fontos vagy nekem". Heccelte a csaj, férjem válaszolta hogy "én is szeretlek".
Ilyen jeleket küldenek egymásnak: 🥰😍😘 Néha ilyet ír a csajnak, hogy "kiscsibe " vagy csak ezt:🐥🥰
Meg ezt: "vigyázz mert kikapsz, elfenekellek"
De szexre utaló mondatokat nem láttam. Ezen kívül sokszor hívják egymást. Férjem azonnal fel szokta venni a szemem láttára majd kimegy az udvarra.
Mint írtam, a csajnak (30 éves) van valami pasija. A csaj tud rólam is, már futottunk össze. Elismerem, hogy szép. A férjem 49 éves. Sosem kaptam rajta, hogy megcsalna mással, még csak nem gyanakodtam, de most igen. Szerintetek van valami köztük? Vagy csak haverok?
Kedves 50-es! Sajnálom, hogy Te rosszul választottál.
De a férjed nem azért csalt meg, mert megbíztál benne. Ha nem bíztál volna benne, akkor is megcsalt volna. Ha valaki meg akar csalni, úgyis megcsal, akár kémkedsz utána, akár nem. Féltékenykedéssel nem lehet meggátolni semmit. Viszont tönkre lehet vele tenni egy egyébként jól működhető kapcsolatot.
51-es, megint tévesen következtetsz,ez van mikor nem ismered pontosan
a feleket és a szituációt.
Igen, 30 éve vagyok együtt a férjemmel,és egy alkalommal meg csalt.
Rohadtul fájt,nagyon nehezen dolgoztam fel.
De aztán vissza tért a bizalom újra,és meg tudtam neki
bocsájtani.. Én soha nem állítottam hogy a féltékenykedés miatt
nem csal meg valaki valakit..De igenis létezik egy egészséges
szintű féltékenység,amibe nekem már biztos nem fér bele hogy
a párom a telefonján szivecskés üzeneteket küldjön másnak.
Se megcsalás előtt se után.
Én meg nőként mondom kedves utolsó,hogy pont az ellentéte történt.
Egyszer előfordult és többször nem.Pont ezért ne mkell általánosítani.
Köszönöm a kérdést.
Nem mondhatnám, hogy vége van a sztorinak. Kínlódás van inkább... Azóta kétszer összevesztünk a férjemmel amikor felhoztam ezt a nőt. Utolsó alkalommal hevesen tiltakozott, hogy ne beszéljek hülyeségeket meg sosem volt jellemző rám hogy féltékenykedjek. Mondtam, hogy sose adott rá okot, eddig. Erre azt vágta a fejemhez, hogy nem úgy tűnik egy ideje mintha foglalkoznék egyáltalán a létezésével. Azt mondta többször érezte úgy hogy hiába kezdett beszélni valamiről vagy az érzéseiről, látta rajtam hogy nem érdekel. Sérelmezte, hogy alig beszélgettem vele és magányosnak érezte magát. Megint azt mondta, hogy az a nő meghallgatja, elmondja a véleményét és érzi, hogy feltölti lelkileg, szeretetet éreznek de csak barátit.
Ez a nagyobb kirohanás egy hete volt, azóta csak ha szükséges akkor szólunk egymáshoz meg ha a gyerekek előtt vagyunk. Azon jár a fejem amit mondott, hogy elhanyagolva érezte magát és bár először hülyeségnek tartottam, kis gondolkozás után azt kell mondjam lehet tényleg ludas voltam egy kicsit.
Abban még mindig bizonytalan vagyok, hogy lefekszenek-e de azt már látom mennyire ragaszkodik a nőhöz.
Minél többet veszekedsz vele, minél ridegebb otthon a hangulat, minél kevesebb otthon a szex, annál jobban fog ragaszkodni a másik nőhöz.
Ahelyett, hogy teremtenél otthon egy nyugodt, meghitt légkört, ahová jó hazajönni, ahol meg lehet pihenni, lazítani, ahol alkalmas a hangulat beszélgetésre, és még szexre is.
De nem ehelyett jó úton jársz ahhoz, hogy elveszítsd a férjedet, aki már eddig is elhanyagolva érezte magát. Majd az a másik nő nem fogja elhanyagolni. De minden normális tanácsot lepontoztok, hát a válás majd biztos jobb út lesz, főleg a gyereknek, a másik nő meg vidáman meg fogja vigasztalni a párodat, te meg nézel ki a fejeden, hogy nem is ezt akartad.
Ugyanez volt nálunk is,mert én valóban ideges,feszült voltam akkoriban
de hozzá teszem jó okkal.
És ha valami gond felmerül a házasságban,nem az a megoldás hogy
máshoz rohanunk vele,hanem próbáljuk meg oldani a párunkkal.
De nálunk is inkább egy vadidegen nőnél vigasztalódott..
Túl léptünk rajta,de nagyon nem volt könnyű..
És mikor pár évvel később rá kérdeztem hogy akkor miért,
mai napig nem árulta el.Vagy ő maga se tudja,vagy titkolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!