Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbiakat találtam a férjem telefonjában. Szerintetek van okom félni?
Tudom, nem helyes belenézni más telefonjában de nem bírtam ki. Férjem szakácsként dolgozik és van egy fiatalabb munkatársnője akivel eléggé összehaverkodott - őszerinte legalábbis, én viszont gyanakszom. Pár napja át kellett szaladnia a szomszédba segíteni, akkor néztem bele az üzenetekbe. Nagyon sokat írnak egymásnak, mindennap többször, munkáról is meg más dolgokról. Pl a csajnak van pasija és sokat panaszkodik, a férjem meg biztatja hogy sokkal többet érdemelne mert ő egy kincs. Úgy vettem észre még bent munka közben is írnak egymásnak pl. "miért vigyorogtál az előbb, na majd kapsz ezért". Láttam a csaj valamit megköszönt neki, erre férjem írta hogy "tudod, hogy fontos vagy nekem". Heccelte a csaj, férjem válaszolta hogy "én is szeretlek".
Ilyen jeleket küldenek egymásnak: 🥰😍😘 Néha ilyet ír a csajnak, hogy "kiscsibe " vagy csak ezt:🐥🥰
Meg ezt: "vigyázz mert kikapsz, elfenekellek"
De szexre utaló mondatokat nem láttam. Ezen kívül sokszor hívják egymást. Férjem azonnal fel szokta venni a szemem láttára majd kimegy az udvarra.
Mint írtam, a csajnak (30 éves) van valami pasija. A csaj tud rólam is, már futottunk össze. Elismerem, hogy szép. A férjem 49 éves. Sosem kaptam rajta, hogy megcsalna mással, még csak nem gyanakodtam, de most igen. Szerintetek van valami köztük? Vagy csak haverok?
Szerintem válasszon hogy keres másik munkahelyet, és dolgoztok a kapcsolaton, vagy add ki az útját mielőtt jobban megalázna.
Gondolj bele, az a kislány mit gondolhat rólad? :) mennyire szánalmasnak tart téged mikor a barátnőivel csacsognak a férjedről, meg hogy miket ír neki stb. Szerintem ez nagyon megalàzó. Én a férjemmel megpróbálnám megbeszélni, hogy abbahagyja ezt a viselkedést, megkeresni a viselkedése okát, gyökereiben elfojtani ezt, munkahelyet váltani mielőbb (nem hitegetni hogy majd fog…) és megszüntetni a kapcsolatot azzal a nővel. Valszeg ebbe nem menne bele mert ő a fontosabb neki már most is, szerintem ne csessz el több évet emellett a férfi mellett. Én legalábbis a helyedben kiadnám az útját inkább, mintsem pár év múlva azon találom magam hogy a szeretőt választotta. Inkább legyen benned tartás és előzd ezt meg. Kalap-kabát😊
21esnek
17es vagyok és 31est is én írtam
Mikor elolvastam a válaszod sejtettem, hogy nekem szól, de sajnálom csalódást kell okozzak, férjem is van és valószínű több iskolám, mint neked.
A véleményemet írtam le, hogy én mit tennék a kérdező helyében, mielőtt elszáll az idő a feje felett és azon kapja magát, hogy nincs ereje már újrakezdeni mással… vagy épp az önbecsülésén esik csorba. Ezért írtam, hogy én kidobnám a férjemet ha ilyen lenne és így viselkedne, és ebben 100%ig biztos vagyok, hogy gondolkodás nélkül lépném meg, igaz 29 vagyok de életem legszebb éveit nem pazarolnám senkire aki nem becsül és nem tisztel.
31:
Nekem nincs férjem, de amiket látok a környezetemben...... Házas nők nagyon sok minden eltűrnek! Nem úgy megy az hogy "kalap, kabát"!
Mikor már ezer szállal kötődnek a férjhez, tele vannak hitelekkel, nincs megoldva a lakhatásuk, gyerekekkel nem találnak albérletet, egyedül nem keresnek annyit amiből fent tudnák tartani magukat és a gyerekeket ( a gyerektartás semmire sem elég), akkor szépen a nők többsége (nem mindenki) szépen befogja a száját és behunyja a szemét.
Csak azok a kevesek válnak ahol van szülői segítség, lesz hol lakni, lesz kire bízni a gyerekeket ha betegek lesznek. Akinek nincs segítsége azok szépen szótlanul tűrnek (még a konkrét szeretőt is). És ez a többség sajnos!
33/
Igen, de ez sajnálatos. Viszont fontos lenne az, hogy mielőtt szülnek valakinek, vagy feladják saját anyagi jólétüket megvizsgálják, hogy az az ember akihez hozzámennek tényleg az-e akinek mutatja magát. Oké, hogy a személyisèg változik, de nem változik akkorát, hogy két ember akik egyszer jól kijöttek teljesen más irányt vegyenek, esetleg ne tudjanak együtt változni.
Én nem akartam sose gyereket, anyagilag függetlenül is megállnám a helyem, max érzelmileg küldene padlóra egy ilyen válás. Sosem adnám fel senkiért az önállóságomat, mert az egyetlen ember aki mindig ott lesz az én magam vagyok. Lehet épp ezért tudok boldog kapcsolatban élni, mert nem rettegek a jövőtől, nem nehezedik nyomás a férjemre stb. Hasonlókat szerintem minden nőnek szem előtt kellene tartani, mivel nőként alapból nehezebb érvényesülni pláne kisgyerekkel. De manapság ontja ki magából mindenki fiatalon 1-2 év ismerettség utàn a gyerekeket, ami olyan anyagi és lelki nyomást terhel mindkét félre, hogy természetes hogy előbb utóbb ellenkező irányba fognak húzni vagy hosszútávon rontja meg a kapcsolatot. Kevés az őszinte ember beismerem, de meg lehet találni; és nem mondom hogy minden apróságnál ki kell dobni azonnal a párunkat, viszont kommunikáció kell, és minőségi együtt töltött idő, hogy ne távolodjunk el annyira a férjünktől, mint a kérdező, akinél már a jéghegy csúcsát láthatjuk most.
Nincs benne szexualitás???? Viccelsz? Az elfenekellek azt értsd úgy hogy maga előtt látja a csajt bugyimba (jobb esetben) pucsitva és álló farkával csapkodja a seggét.
Nem úgy érti valószínű hogy a farmerjan keresztül éppen csak odaer.
Ne legyél naiv és buta
Szerintem nem hogy lesz valami, már van köztük valami, hiszen flörtölnek. Azt írják egymásnak hogy szeretlek, becenévvel illeti, megfenekelné (két értelemben is) stb.
A te férjed már csal érzelmi/szexuális/lelki szinten, de az is lehet, hogy fizikailag is már a tettek mezejére lépett.
Döntsd el, hogy vele maradsz, vagy se, mert benne van a pakliban, hogy téged kirak, hogy vele lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!