Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek ha kidobjátok a szeretőt mert megakarjátok őszintén javítani a házsasságot, sikerült rendbetenni a házasságot?
Figyelt kérdés
#Házasság megmentés #Szeretőkidobás
okt. 25. 15:42
1/15 anonim válasza:
Nem lehet helyrehozni a kapcsolatot ha szeretőzik valaki jó reggelt! Nem tiszteli nemhogy szereti párját ha hátba szúrja. Mégha be is vallja, hogy viszonyt folytatott akkor sem működne hiszen a bizalom eltűnik, nem lehet vissza varázsolni.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem derült ki a szeretőzés
okt. 25. 15:46
3/15 A kérdező kommentje:
Nem volt lebukás
okt. 25. 15:46
4/15 anonim válasza:
Most írtam, hogy teljesen mindegy, hogy kiderül-e, vagy bevallja a hűtlen férj. A házasság nem működött szerető előtt és utána se fog, de lehet álomba ringatnia magát nyugodtan, majd rájön idővel...
5/15 anonim válasza:
Nem lett volna okosabb ezt az előtt megtenni, hogy félrekúrsz, jóreggelt
6/15 anonim válasza:
Ami xar az xar is marad, hiába formázgatod
7/15 anonim válasza:
Nem értek egyet. Barátom csalta a feleségét sokáig. Nagy volt a szex igénye. A szeretője szerencséjére nem az a lebuktatós, beköpös típusú nő volt. Költözés elött álltak. Megmondta, ha elköltöznek véget vet a viszonyának, hiszen az asszonyát szereti. Igy is tett. Ennek már 4 éve. Ha látom őket a nejével - aki nem tudott a 3.személyről- két boldog, harmonikus házasságban élő embert látok akik együtt fogják leélni az életüket.
8/15 anonim válasza:
7# példáját nem gyakori, de én is belefutottam ilyenbe. Szerető voltam és sokkal jobb lett a pasas kapcsolata miután elhagyott. Fiatal koruaknál jellemzőbb ez a dolog szerintem
9/15 anonim válasza:
7-es ami kívülről látszik egy kapcsolatban az kb semmi sem a valóság
8-as ideig óráig jobb lett a kapcsokat de hosszútávon nem hiszem
10/15 A kérdező kommentje:
9 as erdekes h a szeretozes elott nem volt jo, most meg h kidobja a szeretot gyakorlatilag ugyan abba az allapotba kerult mint szeretozes elott. Es megis most jobb a kaocsolat
okt. 27. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!