Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ferfi megakarja ismerni a nő csaladját úgy hogy nem is járnak?
Barátaidat/barátnőidet ismerik a szüleid?
Gondolom nem kötnétek az orrukra, hogy milyen extra barátok vagytok.
2-esnek van leginkább igaza. 5-öst inkább hagyjuk, nem kellene ennyi filmet néznie.
Én mindenképpen őt kérdezném erről, vagy akár megvárnám, mi sül ki belőle. A gyakori népének fogalma sincs a személyiségetekről és a kapcsolatotokról, ráadásul sokan magányosak, mások máshogy defektesek. Van, akinek a szövegértés sem megy.
Magánéleti kérdésben sosem döntenék az itteni válaszok alapján.
Visszatérve a kérdésre, a sráccal bármikor szakíthatsz, most is, akkor is, ha nem tetszik a szüleid előtti viselkedése, de akkor is, ha már negyedik közös gyermeketeket vârnâtok. Ezzel csak azt szeretném láttatni, hogy mindig a kezedben lesz a döntés, hogy visszalépj, ezért nem kell túlgondolni vagy túlparázni a dolgot.
Én lehet, hogy kíváncsi lennék, mire képes a dugópajti más területen...
Amugy igen, megvan az osszhang csak ezt így hirtelen nem értettem, még úgysem hogy bátorkodtam rákérdezni de nem volt kielégítő a válasz, hát majd kerekedik valamerre, vagy letesz róla és elfelejtődik xd
azért 1 ilyen kapcsolatba nem 1 ésszerű gondolat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!