Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi az, aki állandó jelleggel megakarja mondani mit tegyek? És állandóan irányítani akar?
De tényleg mindenben.
Mindig mindennek akkor kell történnie, ahogy Ő mondja és Ő akarja.
Én ezt nem fogom bírni.
Már most kivagyok akadva és még csak 2 hónap telt el.
Úgy érzem így nem lehetek mellette önmagam.
Mitn egy kiskutya, akinek megmondják, hogy tipli a sarokba és k.ss.
Találkozott már valaki ilyen pasassal?
Mi lett a vége?
Mert azt hiszem én borítani fogok és lehet meg is ütöm, de komolyan.
Ez a pasi jól keres, mindene megvan. Kocsi. ház...de nekem nincs türelmem sem energiám elnyomottnak lenni.
Mi értelme egy kapcsolatnak, ha mindig levagyok oltva és nem lehet önálló véleményem?
Nem kell verekedni,balhézni.
Egyszerűen szakíts vele,mert ez valószínűleg jobb nem lesz,csak rosszabb.
Le fogja építeni az önbizalmad és az önbecsülésed.
Minél tovább vagy vele annál nehezebb lesz elhagynod.
Örülj neki,hogy ilyen hamar felnyílt a szemed és lépj!
Ilyenkor elgondolkodom, hogy ennyire nem ismerik az emberek önmagukat és embertársaikat? Az ilyen személyiség már az első randin meg szokott mutatkozni... Barátnőm is ilyen pasassal jött össze, és amikor bemutatta, már 2 perc után rosszul éreztem magam a társaságában a kényszeres irányításmániája miatt, pedig nem is velem csinálta... a barátnőmnek viszont hónapok kellettek, hogy rájöjjön, hogy ez neki mennyire rossz, de még mindig nem tudott szakítani.
Össze se kellene jönni az ilyen pasikkal, mert minden vele töltött nap csak negatív tapasztalatokkal gazdagít, és az összes ezután következő kapcsolatra rá fogja nyomni a bélyegét!
Nekem a legelsö kapcsolatom volt ilyen. Vele csináltam mindent elsönek.(szex)
Egy ideig jo volt minden, bele is estem rendesen(elsö honap) aztán kibujt a szög a zsákbol milyen "fantasztikus" ember.
Akkor szexeltünk ha neki kedve volt, ugy ahogy ö akarta, akkor taliztunk ha ö rám ért, oda mentünk ahova ö akart és még sorolhatnám.
Ezt a parancsolgatást én kemény másféll hétig birtam aztán szakitottam. Nem vagyok senki kutyája, és ez az alárendelt szerep nálam nem játszik.
Annyit tudok tanácsolni hogy probálj meg vele beszélni, ha nem változik semmi le is ut fel is ut..:)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!