Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ferfi megakarja ismerni a nő csaladját úgy hogy nem is járnak?
Figyelt kérdés
Baratsag extrakkal szigoruan, eddig nem akarta megismerni a szülőket, akkor mostánba minek? Nem mindegy neki ha ez nem 1 párkapcsolat? Engem sem érdekel az ő családja. vagy mostmár aggódnom kéne?2023. aug. 31. 17:32
11/17 anonim válasza:
"Nem mindegy neki ha ez nem 1 párkapcsolat? Engem sem érdekel az ő családja"
Mondd meg neki, hogy semmi értelmét és szükségét nem érzed.
Egyszerűen ne segítsd, hogy találkozzanak, mert minek?
12/17 anonim válasza:
Semmi koze a csaladodhoz.. szociopataki akar jatszani.. az elejetol japcsolatra ment es becsapott!
13/17 anonim válasza:
Ha nem akarod bemutatni a családod és téged sem érdekel az övé, akkor mondd neki egyszerűen, hogy nem. Ennyi.
14/17 anonim válasza:
Szerintem azért csinálja, hogy nehogy véletlenül vége legyen a kellemes afférnak.
15/17 anonim válasza:
Ha Te nem szereted, légy szíves ne húzd tovább az idejét! Vallás fel, hogy Te szakítasz Vele. Köszo
16/17 anonim válasza:
"Mondta ugyis kiforog a.lepes ra+minnél jobban kapalozok annal inkább ezen lesz."
Beteg pszichopata. Megszabadulnék tőle azonnal ahogy ezt kiejti a száján. Erőszakosan be akar furakodni az életteredbe, a családodba, ahol semmi keresnivalója nincs. De nem is értem mit kell ezen értetlenkedni. Ahogy elhangzik kihajítani. Mi az hogy "hiába kapálózol". Takarodjon már az ilyen...
17/17 anonim válasza:
kiforog a.lepes ra - kérlek, magyarázd meg, ezt nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!