Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megjavulna a párod viselkedése akkor is megcsalnàd? (Arra vonatkozik a kérdés aki megakarja, vagy megcsalja a párját)
Mármint a párodnak vannak olyan szokásai ami neked nagyon nem tetszik (a kapcsolatot csak lehúzza) és mikor màr úgy érzed hogy neked ez nem jó és eldöntöd hogy megcsalod, akkor ő hirtelen előtte megváltozik, megjavul, elkezd jobban bánni veled, és kielégíti olyan vágyaidat minden téren amit eddig nem tett.
Továbbra is döntenél a megcsalás mellett a javulástól függetlenül, vagy inkább nem tennéd?
És ha már pl megcsalod, de elkezd javulni a viselkedése veled szemben az befolyásolja hogy továbbra is megcsalod, vagy leállsz a megcsalással?
Nem hiszek az ún. megváltozásban.Ideig-óráig van, akinek sikerül, de nem lesz tartós, és nem is őszinte viselkedés.Csak érdekből történik, saját érdekéből.Amennyiben eléri a kívánt hatást, vissza is tér az eredeti állapota.
Ha nem érzem jól magam egy kapcsolatban, akkor kilépek belőle.A megcsalással semmit nem tudok megváltoztatni, csak feleslegesen bonyolítom a dolgokat, aminek semmi értelme.
Álmomban még nem gondoltam arra, hogy egyesek azért csalják meg a párjukat, mert annak a viselkedése nem kielégítő.
Miért válnék én azért erkölcstelenné vagy csalóvá, hazudozóvá mert a másikunk esetleg hülye? Ettől nekem jobb lesz?
Nem kell azért hülyévé válni mert a másik is az... :D
"Olyan nincs, hogy eldönöm megcsalom. Ha ésszel dönteni tudsz egy megcsalás felett, akkor a szakítást is el tudod döntetni. "
Miért, szerinted az embernél a megcsalás valóban csak úgy "megtörténik"? Hahóó, az is mindig döntés: a megcsalás is, és a hűség is. Mind döntés! Akkor is, ha sokan úgy magyarázzák ki, hogy "csak megtörtént". Döntésekről beszélünk, emberek.
- A többiben a 6-os leírta a lényeget, válaszolva is a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!