Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez Facebook-on kapcsolati állapotra vonatkozik vagy mire?
2019. márc. 5. 18:16
1/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül, lehet az is, hogy simán posztolt valamit.
2/9 anonim válasza:
Emberek még használnak Failbookot? 😂😂😂
3/9 anonim válasza:
Bármilyen poszt lehet amit törölt vagy megváltoztatta, hogy ki láthatja.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ez az állapotnak számít ha egy bejegyzést átállítanak, hogy csak x ember láthassa?
2019. márc. 5. 18:25
5/9 anonim válasza:
Be lehet állítani úgy a face profilodat,hogy ne találjanak Rád csak pl. azok, akikkel legalább 1 közös ismerősöd van.A posztok láthatóságát is beállíthatod bárhogy szinte.
Bár ha valaki ennyire letilt mindent nem is értem miért van profilja.
6/9 anonim válasza:
Nem, ez csak egy sima post. Megosztotta valakinek a megosztását, amit közben töröltek, vagy megváltoztatták a láthatóságát.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom. Az illető nem az ismerősöm. A kérdésben az állapot lenne a lényeg, hogy az mire vonatkozik-e a dolog.:)
2019. márc. 5. 18:36
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen, a kapcsolati állapota nem változott egyébként. (nem magam miatt nyomozok) :D
2019. márc. 5. 18:43
9/9 anonim válasza:
Szerintem is csak sima poszt/megosztás, csak a láthatóság/törlés miatt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!