Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A családom megakarja szabni kivel legyek?
Van mellettem egy szép nő, kívül belül az, persze vannak hibái, de olyan aprók a mai világban, hogy ennek ellenére is szeretem.
Viszont a családom nem akarja elfogadni, mivel teljesen más nőt képzelnek el mellém. Ez olyan szinten befolyásolja a kettőnk kapcsolatát, hogy rendszeresen megy a vita ezen.
Én napi szinten többször beszélgetek a családommal, ő viszont teljesen külön is él és ritkán kommunikál a családtagjaival.
Az nem zavarja, hogy tartom a családdal a kapcsolatot, sőt szorgalmazza is, hogy látogassuk meg az apámat vagy többször menjünk az anyámhoz.
A párom azt mondja, a párkapcsolat 2 emberről szól és én hagyom, hogy belefollyon a családom és befolyásolnak engem, mivel azt érzi, családtagjaim előtt közömbösen viselkedtem vele, és lekezelően.
Valóban szeretném ha olykor a viselkedése olyan lenne, mint sógornőmnek. Mert őt nagyon szeretik a családban. Őt egyenrangú ként is kezelik.
Jézusom! Te nem vagy elég érett a párkapcsolatra.
Azt akarod, hogy a párod változzon meg? Tejóég... a csaj helyébe instant kibasználak, hogy anyádnak akarsz megfelelni inkább. Bújj vissza anyuci szoknyája mögé.
Ez nagyon gázos. Nézd, ha alapvetően jó a kapcsolatod a családoddal, akkor lehet, hogy lesz egy hosszabb mosolyszünet, de utána visszataláltok egymáshoz.
Merd felvállalni a véleményedet, hogy te ezzel a csajjal akarsz lenni.
Én is dobnálak, egyszerűen ki nem állhatom, mikor azt kell éreznem, hogy nem vagyok elég jó, hogy meg kell változzak bárki kedvéért.
Nem vagy még elég érett, nem szereted eléggé a barátnődet, ez is biztos.
Remélem talál egy olyan srácot, aki elfogadja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!