Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 év együttélés utàn, ha eltàvolodtunk teljes mértékben vissza a lehet még fordìtani?
11 év és nagyon sok minden. Szinte màr csak köszönünk egymàsnak.Intimìtàs teljes mértékben megszünt. Pszichológushoz jàrok, mert vannak màs problémàim is.Tegnap leültem a párommal és elmondtam, hogy szeretném ha vége lenne, de legbelül nem ìgy érzem azt hiszem. Viszont annyiszor megpròbàltuk helyrebillenteni magunkat és hosszú tàvon soha sem sikerült. Vàgyom arra, hogy szeressenek, elfogadjanak, legyenek mellettem. Nem tudom, hogy most magányosnak érzem e magam és azért érzem a hiànyàt,és ez egy kapcsolat végén teljesen normàlis érzés vagy tényleg azt helenti, hogy szeretem és kérjem meg hogy talàljunk ki valamit. Ő sem szeretett volna velem együttmaradni, közösen beszéltük àt.Minden nap látjuk egymàst, féltékenységet érzek, dühöt, de közben csak egy ölelésre vàgyom tőle és megnyugtatàsra hogy minden jobb lesz és szeret.Ennyi évet nagyon sajnálok, borzalmasan érzem magam, napok òta alig alszom mert csak jàr az agyam, hogy mi történik stb. Aki megélt ilyen kérem ìrja le a tapasztalatàt.
33 éves vagyok.
"Ennyi évet nagyon sajnálok"
A 11 évből mennyi ideig voltál vele boldog? Hány évig volt igazi társad testileg, lelkileg, érzelmileg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!