Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd elmúlni a szerelem?
Egy éve élek együtt a párommal. 2-3 hónappal ezelőttig azt éreztem, olyan szerelmes vagyok, mint még soha, egyszerűen belehaltam, ha nem lehettem éppen vele, nem érinthettem meg.
Most azonban a libidóm a béka s*gge alatt van általában is (tehát nem kívánok mást sem), magányra vágyok, és egyáltalán nem akarok emberek között lenni. Vele szeretek lenni, szokott is hiányozni napközben, de amikor együtt vagyunk itthon, nem érzek semmit. Lehet ez egy stresszesebb időszak miatt, vagy kezd elmúlni a szerelem?
Itt más lesz a probléma. Ez inkább depressziónak tűnik, aminek meg nincs köze a szerelemhez. #2 nagyon jól összefoglalta, es tényleg először magadat próbáld helyre tenni.
Nem tudom mennyit vagytok külön, de lehet kellene neked 1-2 nap a régi barátnőiddel, vagy hazamenni a szüleidhez kicsit feltöltődni.
Én is nagyon szeretem a férjem, de be kell valljam, néha nagyon hiányzik hogy kicsit egyedül is legyek, és ne csak itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!