Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tud elmúlni a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tud elmúlni a szerelem egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
10 hónapja vagyok együtt a barátommal, mindkettőnknek első kapcsolat. nagyon szeretjük egymást, szerelmesek vagyunk egymásba, de volt már egy-két veszekedésnél, hogy ez megingott nálam... és annyira félek attól, hogy hónapok vagy évek múlva már csak simán szeretetből meg megszokásból leszünk együtt... nem akarom hogy elmúljon a szerelem :( azt olvastam, hogy kb 3 évig lehetünk szerelmesek valakibe, ez így van? legalábbis átlagosan... mitől múlhat el a szerelem? veszekedések nélkül is elmúlhat?
2012. jún. 17. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne
2012. jún. 17. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség, hogy kb. 3 évig tarthat. Fel lehet azt lobbantani több kis aprósággal is, ajándék, meglepetések akár szexben is, közös nyaralás, vagy bármi. Szóval időnként nem árt változtatni a dolgokat, hogy ne legyenek unalmasak.
2012. jún. 17. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Nos ez érdekes kérdés...

Vannak párkapcsolatok ahol azt mondják hogy 10 év után is ugyan úgy szeretik egymást mint pl az első hónaponkba. Tehát ezt nagyon nem lehet eldönteni hogy kinél mennyit fog tartani, de az se lenne értelmes ha mindig lennél valakivel 3évet mert szerelmes vagy belé aztán keresel egy másikat. Saját vélemény szerint ha valakik 3évig együtt lesznek, nem veszekszenek és boldogak akkor Valószinüleg 3éve után is azok lesznek.

(Tudományosan gondolkodva: A szerelem egy erős fizikai vonzalom, ami akkor lép kapcsolatba ha megláttunk valakit aki nagyon megtetszik nekünk és ezután a szervezetben történik a kémiai reakció. A tudosok azt állitják hogy ez a kémia reakció maximum 5évig tarthat, de ez még nem ok arra hogy ne legyenek boldogok együtt)

2012. jún. 17. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:

"annyira félek attól, hogy (...) már csak simán szeretetből meg megszokásból leszünk együtt"

úgy lesz, de ez nem baj:) idézem, "szeretetből". jól érzed magad vele? igen? akkor mindegy minek nevezed:)

2012. jún. 17. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez sokmindentol fugg, hogy mire epul a kapcsolat, es mennyire ismeritek, ertitek egymast, es mik a celjaitok a hosszutavu jovore nezve.nekem a mostani partnerem nem a legnagyobb szerelem az eletemben, de a legmelyebb kapcsolodas, es ez felulir mindefele kemiai szerelmet, meg vonzodast, mert ebben minden benne van, nem csak az a resz. 2 eve egyutt elunk, es sok probelamank volt az idok soran, sokszor gondoltam, hogy vege, aztan megis megoldottuk a gondokat. igy egyre erosebb a szerelem erzese, sott most kezdjuk azt erezni, hogy ez igazan szerelem!
2012. jún. 19. 20:01
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. jún. 21. 20:35
 7/7 Szandra244 ***** válasza:
Mi egy éve vagyunk együtt, amióta össze költöztünk nem valami felhőtlen a kapcsolat, szerelem fix nincs már a pasim részéről mert nem ugy viselkedik, megértés, emberség, szeretet, foglalkozás kérdése az egész, hogy van e még szerelem...
2016. okt. 29. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!