Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd elmúlni a szerelem mit tegyek?
A barátnőmnek 1-2 hete folyamatosan csökken az irántam érzett szerelme. 8 hónapja vagyunk együtt és már pár napja tárgyaljuk, hogy ő se tudja miért már szinte egyáltalán nem gondol rám nem igazán érez semmit. Néhány hete még iszonyatosan dúlt a szerelem semmi jele nem volt ennek. 1-2 hét alatt a semmitől kezdődik ez.
Talán rám unt? Mit tegyek? Sajnos szeptemberben kezdett egyetemre járni és hetente kb 1 teljes napot vagyunk együtt és míg külön vagyunk se nagyon beszélgetünk skypeon mert nincs sok téma.
Borzasztóan fontos nekem. Csak ő létezik már az elveszítés gondolatától üvöltenem kell a fájdalomtól. Hétvégén személyesen találkozunk és megbeszélnék a dolgot. Hogyan csináljuk? Ennek nem lehet vége.
"Sajnos szeptemberben kezdett egyetemre járni"
Hát sajnos, ja.
Veszett fejsze nyele.
Nem könnyű megbarátkozni a gondolattal, de el kell kezdened.
A barátnődnek már képben egy új pasija, és téged mostanában próbál felkészíteni a szakításra ezekkel a dumákkal.
Micsoda véletlen, hogy akkor kezd el csökkenni a szerelme, amikor új közösségbe kerül, új arcok közé, új impulzusok érik. Nahát.
Szerintem biztos nem lehet más a dologban. Természetesen nagyon jól ismerem és elképesztett mindig az, hogy mennyire hatalmas a szeretete és nem az az átlag csaj én is az első komoly kapcsolata voltam neki. Ha más is lenne a dologba szerintem máshogy kezdődne a dolog. Mert megbeszéltük a dolgokat és napok óta láttam, hogy azon rágódik miként közölje velem. Mondta, hogy fokozatosan gyengült a dolog.
Gondolom mindenkinél ez van de én most úgy érzem ő nélküle a lelkem végleg meghalna. Barátaim se nagyon vannak csakis ő létezik. És úgy érzem soha nem tudnék mással összejönni mert nem hiszem, hogy másnak tetszenék nem is járok fel szórakozni és nem is tudnék senki mást ő helyette.
Ha kapaszkodsz belé, akkor ő annál inkább menni akar majd.
Szóval a legjobb taktika az lenne, te hirtelen közömbös lennél iránta.
De nyilván ez nem fog menni, mert neked ő az első, egyetlen, legnagyobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!