Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ökölvívó kérdése:
Szerintetek én reagálom túl, hogy értessem meg vele érzéseimet?
Figyelt kérdés
3ÉV 6 hónapig voltunk előtte együtt,de mivel belefáradtunk egymás hibáiba úgy döntöttünk külön folytatjuk tovább 2 évig külön voltunk. Most a napokban találkoztunk és meg kérdezte, hogy nem e próbálhatnánk meg újra, mivel szeretem ezért igent mondtam! Én tanultam a hibáimból,hogy mit amit elkövettem figyelek rá, hogy most ne bántsam meg azzal. A baj, az, hogy nagyon iszik, hogy tudassam neki, hogy zavar? Meg én bokszolok 3,5éve, és nem lehet kimondani azt a szót, hogy edzés,pedig olyan jó lenne ha eljönne velem egyszer versenyre. szerintetek mit és hogyan tegyek?2013. okt. 1. 10:23
1/14 anonim válasza:
Pedig egyszerű, menjél el vele inni és ott üss le valakit :D
Muszáj lesz kompromisszumokat kötni egyébként. Anélkül ez nem megy és szerintem mondd neki inkább, hogy félted, ne úgy, hogy zavar.
2/14 anonim válasza:
ha egy kapcsolatban nem szabad egyes szavakat kimondani, akkor ott nagy bajok vannak..... el se tudom képzelni h mi lenne, ha nalunk lenne ilyesmi :D
3/14 A kérdező kommentje:
Mondom is, meg ki is mutatom, hogy szeretem! És mivel szeretem ezért féltem mert én már nagyon azt gyanítom,hogy alkoholizmus minden 15percben kb max 30perc iszik. :( Segítsetek, h csináljam mit mondjak, hogy ne legyen vita vagy orrhúzogatás? én arra gondoltam, hogy látja,hogy szeretem tudja,hogy bánt ha iszik és ha nem változik,1 hónapig akkor meg mondom neki, hogy valahogy változtatni kéne........
2013. okt. 1. 10:55
4/14 A kérdező kommentje:
Valaki SEGÍTSEN... :(
2013. okt. 1. 10:56
5/14 anonim válasza:
nem tudom minek akarsz szenvedni egy alkoholistával.. én hagynám, hadd tegye tönkre magát ha mindenképpen ezt akarja....
6/14 A kérdező kommentje:
nem bírom... szeretem, és segíteni akarok neki
2013. okt. 1. 11:11
7/14 anonim válasza:
akkor vegyél magadra egy hatalmas problémát, és veszitsd el a legjobb éveidet.. hajrá....
8/14 A kérdező kommentje:
20éves vagyok! De valahogy csak lehetne rajta segíteni... :(
2013. okt. 1. 12:47
9/14 anonim válasza:
Nem fogod megváltani a világot. Orvoshoz kell vinni, elvonóra, pszichológushoz. Vannak szülei, nem? MAjd ők intézik.....
10/14 anonim válasza:
Még csak 20 vagy, sokat fogsz még csalódni, nyugi :). Nőkkel mindig keményen, ha könyörögsz nekik már régen elszúrt ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!