Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd elmúlni a szerelem mit tegyek?
A barátnőmnek 1-2 hete folyamatosan csökken az irántam érzett szerelme. 8 hónapja vagyunk együtt és már pár napja tárgyaljuk, hogy ő se tudja miért már szinte egyáltalán nem gondol rám nem igazán érez semmit. Néhány hete még iszonyatosan dúlt a szerelem semmi jele nem volt ennek. 1-2 hét alatt a semmitől kezdődik ez.
Talán rám unt? Mit tegyek? Sajnos szeptemberben kezdett egyetemre járni és hetente kb 1 teljes napot vagyunk együtt és míg külön vagyunk se nagyon beszélgetünk skypeon mert nincs sok téma.
Borzasztóan fontos nekem. Csak ő létezik már az elveszítés gondolatától üvöltenem kell a fájdalomtól. Hétvégén személyesen találkozunk és megbeszélnék a dolgot. Hogyan csináljuk? Ennek nem lehet vége.
Szerintem nem normális dolog, ahogy érzel iránta. Ez már beteges. Lehet szerelmes valaki, de, hogy egy saccra 18-22 éves ember az állítsa, hogy nincsenek barátai meg, hogy neki csak egy lány kell az egész országban, én ezt elég betegnek tartom.
Biztos, hogy az egyetem (új közösség, esetleg új csávó) miatt változott meg ennyire. Szerintem viseld el férfiasan, hogy ennek a kapcsolatnak annyi. Ha már ilyeneket mond neked, akkor az már rég rossz.
Te meg kezdj valamit az életeddel, mert ez az önsanyargatás, önsajnálkozás sehova nem vezet.
Az ilyen első szerelmes dolgokból sosem szokott jó kisülni.
Ebbe sok ember belebukik, majd ez megtanít arra, hogy egy kicsit másképpen szemléld a kapcsolatokat. Ne csak az lebegjen a szemed előtt, hanem a saját céljaid, az életed, a hobbid, a barátok, mértékkel, a kapcsolatot is csak mértékkel.
Mértéktelenül semmi nem jó.
Utolsó ebben van valami. Rá is fogok kérdezni mert tényleg mondogatom neki, hogy ő is próbáljon tenni ellene de mindig mondja, hogy de mit? Hát igen a legtöbben az első kapcsolatot hiszik az egyetlennek sajnos ez nagyon ritka én is ennek hittem teljes szívemből.
r1n lehet nem normális ahogy érzek iránta de ő is így érzett irántam nagyon erős volt a kapcsolat. Nem tudom hogy lehetett ez.
Azóta szétmentünk már majd egy hónapja. Valóban igazuk volt akik a végét jósolták ők már ismerhették a női nemet. Ez a lány egy megbízhatlan senki ő maga nem tudja hol a helye érzelmileg olyan stabil mint a műhelypolc aminek nekirohant a szefós hülye gyerek. Soha nem tudja mit akar dobálózik az érzelmeivel folyamatosan változnak én meg majd beledöglöttem mert mindig elhittem amit aktuálisan gondolt de aztán mégis más lett belőle.
Azok akik ide tévednek mert hasonló gondjuk van kívánom, hogy nekik oldódjon meg nekem 8 hónap mennyország után most a lelki halál küszöbén állok és nincs miért felkelnem reggelente de nem adnom neki meg azt az örömöt, hogy ő is boldog az "új pasijával", hogy ott rohadna meg azzal a labilis lelkivilágával meg én is hogy ilyet merek írni arról akiért az életemet adtam volna.
Akkor zárszóként, egyfelől te már boldogítani vagy szomorítani nem fogod, teljesen közömbös irántad, úgyhogy felesleges is olyanokba gondolkodnod, hogy ilyen vagy olyan örömöt nem szerzel meg neki.
Másfelől meg lépj tovább, jó lecke volt ez neked, máskor óvatosan, a két lépés távolságot megtartva kezdj bele egy kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!