Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínüleg megcsalt a párom úgy másfél éve, amikor még csak 3 hónaposok lehettünk. Mit tegyek?
sziasztok.
örülnék néhány véleménynek, segítségnek, mert teljesen tanácstalan vagyok.
a barátom facebookon beszélgetett egy haverjával és ott íra (még régen, de azt hiszem akkor már szeretkeztünk) hogy volt egy discoban és odament egy dögös csajhoz, aztán meg jól meg.....
szokott haveroknak kamuzni, ezért nem tudom mit higgyek. azt mondta nekem h a pasik szoktak így kamuzni egymásnak és ez nem volt igaz amit írt. meg hogy egyik este több csaj is nyomult rá. ebben azért kételkedem mert részegen nem túl vonzó.de ki tudja..
kérdésem tehát az lenne, hogy most mit csináljak? próbáltam már többször beszélni vele erről, de felkapja a vizet h miért hozom fel ennyiszer, és mindig ugyanazt állítja, nem volt semmi. azt bevallotta, h táncolt csajjal, de se smár, se egyéb nem volt. nekem mégis van egy olyan érzésem h igen. viszont már több is mint másfél éve volt ez. tegyem túl magam rajta és ne gondoljak erre? már akkor is nagyon szeretett, én akkor igaz kicsit hideg voltam hozzá, de most nagyon szeretjük egymást. lassan 2 évesen vagyunk..
bocsánat hogy hosszú lett, de ezt nem tudtam rövidebben leírni. nagyon tanácstalan vagyok, örülnék a véleményeknek :(
Két évvel ezelőtti dolgokon felesleges rágódni... főleg, hogy a biztosat úgyse fogod tudni...
A kérdés csak az, hogy ennek tudatában te tudod-e folytatni...
Ha nem, akkor inkább szakítsatok, mint hogy folyton ezzel szekáld...
Ha le tudod zárni, akkor lehet folytatás, de akkor tényleg zárd is le! És szó se róla többet!
Szerintem bízz meg benne, higgy neki. Különben az egész kapcsolatotoknak annyi, mert az őrületbe fog kergetni ez az egész, nem tudsz benne majd megbízni... ez nem élet így. A párkapcsolatnak bizalmon kell alapulnia.
Szóval a lehetőségek:
-nem hiszed el neki, felhozod, felemlegeted, idegesíted őt is, magadat is, és egyre távolabb lökődtök egymástól
-nem hiszed el neki, magadban őrlődsz, aztán úgyis az lesz a vége, hogy vége lesz emiatt
-elhiszed neki, hogy igaz, mert szeret, nem hazudna neked (ezt persze csak te tudhatod), és megbízol benne- és együtt maradtok.
Gondolj bele, számít ez egyébként most? Hogy mi történt 1,5 évvel ezelőtt? Szerintem lépj túl rajta.
Szerintem engem is megcsalt a párom még a kapcsolatunk legelején, mikor még nem volt olyan komoly. Még azt is sejtem, hogy kivel.
Úgy "tudtam meg", hogy egyszer becsípve beszélgettünk erről-arról, mit tennél, ha kérdésekről és olyat kérdezett, hogy: te haragudnál, ha még akkor csaltak volna meg, mikor még csak rövid ideje voltatok együtt és az illető ezt nagyon, de nagyon bánja és legszívesebben pofonvágná magát?
Azóta sem hoztam fel neki, szerintem nem is emlékszik erre... Nem tudom hova tenni, ha felhoznám és megbeszélnénk tuti felhúznám magam és szakítanék. Csak hogy azóta eltelt 4,5 év, eljegyzett, felnőttünk, komolyabbak lettünk.
Ez rök kérdésként marad meg bennem (már amikor kb. 3 havonta erre a beszélgetésre gondolok) és ennyi.
köszönöm a válaszokat. amikor kiírtam a problémám, akkor nagyon ideges és bizonytalan voltam, de már nem is gondololok rá. csak egyszer, de akkor fel is hoztam neki. mérges volt rám és azt mondta h elege van h folyamatosan bántom őt olyan dolgokért amiket nem tett meg és h ő 100%-osan megbízik bennem, ő is elvárja ezt tőlem. és igaza van. szeretem őt. ő is engem. nem szabad ilyenekre gondolnom. plusz én már volt hogy majdnem csináltam valamit régen, aminek most örülök hogy nem tettem meg, de nem sok hiányzott.. tehát kettőnk közül magamat tartom a "rosszabbnak". szeretem és bízom benne. csak akkor nem nagyon tudtam gondolkodni, elvakított amit olvastam...
ja és igen, kamuzott már nekem is, de azok nagyon kis piti dolgok voltak és mindig megtudtam az igazat. olyan vagyok h mindig mindent amit csak tudok kiakarok deríteni. nekem nem elég a talán úgy volt. biztosra akarok menni. de abban vagyok a legbiztosabb hogy vele vagyok a legboldogabb és nélküle elvesznék. (jó ez elég nyálas, de tényleg csodálatos fiú, ilyennel mint ő még nem találkoztam és nem is hiszem hogy fogok. sokáig tartott míg beleszerettem, mert bizalmatlan voltam az elején mert akkor lett vége egy kapcsolatomnak és az a srác megcsalt engem, de később... teljesen elbűvölt.)
hű a fene, bocsánat hogy regényeket írok itt.
a lényeg: már jól vagyok és nem rágódom a múlton. lehet hogy igen, lehet hogy nem, de rég volt, nincs rá biztos bizonyítékom. minden nap együtt vagyunk, bízom benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!