Ez vetélés lehet? 7 hetes terhes vagyok, másfél hete elkezdtem vérezni egy kicsit, voltam, kórházba, ott azt mondták, megvan a baba, de valószínűleg vetélés lesz. Hazaengedtek, mert már csak egy kicsit véreztem.
Én csak egy picit véreztem és az orvosom egyből bent is tartott, és megszakította a terhességet, mert látta, hogy elkezdődött a vetélés. 6 héten már mondta, hogy nem lesz jó terhesség, készüljek vetélésre, a vetélés a 9. héten történt.
Menj el orvoshoz, mert lehet nem tisztult ki teljesen, abból még komolyabb baj is lehet, főleg, ha ennyi ideig vérzel!
Nem kell ijesztgetni!
Én 2 gyerek után tavaly március körül teherbe estem gyógyszer mellett. El akartuk vetetni, voltam vele Uh-n, vert a kicsi szíve. Nem volt szívem gyilkolni. Azt amikor megbeszéltük, hogy megtartjuk, akkor el kezdtem vérezni, de én ömlöttem.Ekkor voltam 9 hetes terhes. 1 hét kórház után hazaengedtek, (még mindig véreztem,)mondván, nem tudnak mit csinálni velem. Ha fáj, akkor menjek vissza. Nem fájt, amúgy semmikor. Ágynyugalom, magnézium szedése. Szóval úgy 15 hetes terhesen elmúlt.
Most bent fekszik a kiságyába, egészségesen a ma 2 hónapos kisfiam. a 3. fiam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!