Vetélés közben lehet a teszt negatív, meddig vérzik az ember, és lehet úgy vetélni hogy közben másfél hétig enyhe görcsökkel vérzik valaki?
Lehet negatív, hiszen ha még nem ágyazódott be, amikor elment, akkor HCG sem kezdett el termelődni.
Hány hetes lennél?
Nekem még görcseim sem voltak (tesztet igaz nem csináltam), de e-mailen megírtam a dokinak, hogy mit láttam/éreztem, és azt mondta, hogy baba lehetett, de ha nincsenek terhestüneteim és nem fáj semmi, akkor nincs szükség semmilyen beavatkozásra.
Hali!
Úgy van hogy tabi letétel után augusztusban volt meg utoljára és szeptemberben kivizsgáltak akkor minden rendben volt. Aztán október-novemberben végig cickafarkteát ittam,és együtt voltunk a párommal is, így nem tudom hogy ha baba lett volna mennyi idös lenne. Viszont három hete volt hogy szédültem, émelyegtem, a melleim megdagadtak és vártam hogy megjön de nem jött, aztán két hete átlátszó folyásom volt ami most konkrét vérzésbe ment át a pár cseppes vérzéstöl ugy hogy ma van a hetedik napja hogy rendesen vérzek, néha az alhasam is fáj és a peteféskeim környéke, most pl. a méhem de nem vészesen egyáltalán, viszont a vérben vannak alvadt vér és hogy is mondjam "vérhártya" darabok.
Teszteltem két negatívat még akkor amikor gyengén rózsaszínes volt....nem tudom hogy esetleg vetélés lehet vagy csak a tea miatt ilyen furcsán jött meg.
Az orvos azt mondta hogy várjunk hátha rendezödik minden ha kiürül a tea hatása...
Ez attól függ, Te honnan számolod az életet. Az a kis szikhólyag, ami halad a méh felé, számomra már ember.
Én konkrétan egy 3-4 cm átmérőjű félig gömb, félig ovális véres-nyákos valamit láttam távozni.
Már van két gyermekem, soha előtte, sem közben, sem azóta nem láttam ilyesmit a menstruáció elején, a hasam enyhén görcsölt csak, utána hat-7 nap vérzés volt (pedig 3-4 szokott). 30 napra jött, 28-ra szokott. Ez nem lehetett más.
Kedves kérdező, szerintem keresd fel az orvosod akár csak telefonon, mert ez bonyolultabb helyzet, ha most álltál le a tablettával, még ilyenkor a ciklus lehet össze-vissza, de jobb a biztonság.
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!