Középidős vetélés után következő terhesség hogyan zajlott?
Szia!
Én 20 hetesen vesztettem el az ikreimet. 6 hónapra rá megint terhes lettem. Nagyon féltem a terhességtől, nem is akartam igazán, biztos azért estem elsőre teherbe. :-)
Végig rettegtem, hogy valami baj lesz, de nem lett hála istennek! Azon kívül, hogy sokat keményedtem, semmi gond nem volt. 39+4-re szültem meg a kisfiamat.
Nem tudták megállapítani, hogy miért vetéltem el, egyszerűen beindult a szülés. :-(
Hidd el, másodszorra nem lesz baj! Vágjatok bele!
Stresszmentes, nagyon boldog babavárást kívánok!
Csak 5 ev után volt bátorságom megint.Orvosi javaslatra feküdtem.Enni sem keltem fel,könyökölve az ágyban ettem.Csak véce és gyors zuhany volt engedélyezve függőlegesben.
Aztán a vicc az lett ,hogy 41 hétre inditva sem indult.
23 hetesen vestettem el kisfiam.3 hónap pihit javasoltak.Ezt követő első hónapban megfogant a babám.28héten megint korházba kerültem kinyílt mészály megindult a szülés.Kaptam mindenféle visszatartót,tüdőérlelőt.Szerencsére nem bújt ki.37 héten született meg végül,vákummal de egészségesen.27én les egy éves,és csodálotos kis lény.
PRÓBÁLKOZZATOK,ÉN IS FÉLTEM VÉGIG,DE MEGADATOTT AZ ANYASÁG AMI CSODÁS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!