Ez vetélés lehet? 7 hetes terhes vagyok, másfél hete elkezdtem vérezni egy kicsit, voltam, kórházba, ott azt mondták, megvan a baba, de valószínűleg vetélés lesz. Hazaengedtek, mert már csak egy kicsit véreztem.
Figyelt kérdés
Utána levő nap ismét eléggé elkezdődött, olyan volt, mint a menstruáció. Kb 7 napig tartott, most csak egy kicsi van, de már nem fáj semmim, úgy fájt előtte, mint ha menstruáltam volna. Ez vetélés lehetett? Volt valakinek már ilyen?2013. febr. 20. 11:33
11/11 anonim válasza:
Mind a négy terhességem alatt barnáztam. Elsővel kicsit, második, harmadikkal sokat egészen a 17. hétig, a harmadikkal rendesen véreztem, aztán átváltott barnára,vele is kb.a 16 hétig pedig szedtem Duphastont is. Tehát nem feltétlenül kell hogy elvetélj! Első babám sajnos halvaszületett, de a többi szerencsére egészségesen itt vannak velem. :) Mondjuk ha erősen tart már egy hete akkor előfordulhat, de ha kevés akkor még bizakodhatsz. Mindenképpen kontrollra menned kell!
Ird majd meg hogy mi lett! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!