Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez vetélés lehet? 7 hetes...

Ez vetélés lehet? 7 hetes terhes vagyok, másfél hete elkezdtem vérezni egy kicsit, voltam, kórházba, ott azt mondták, megvan a baba, de valószínűleg vetélés lesz. Hazaengedtek, mert már csak egy kicsit véreztem.

Figyelt kérdés
Utána levő nap ismét eléggé elkezdődött, olyan volt, mint a menstruáció. Kb 7 napig tartott, most csak egy kicsi van, de már nem fáj semmim, úgy fájt előtte, mint ha menstruáltam volna. Ez vetélés lehetett? Volt valakinek már ilyen?
2013. febr. 20. 11:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mind a négy terhességem alatt barnáztam. Elsővel kicsit, második, harmadikkal sokat egészen a 17. hétig, a harmadikkal rendesen véreztem, aztán átváltott barnára,vele is kb.a 16 hétig pedig szedtem Duphastont is. Tehát nem feltétlenül kell hogy elvetélj! Első babám sajnos halvaszületett, de a többi szerencsére egészségesen itt vannak velem. :) Mondjuk ha erősen tart már egy hete akkor előfordulhat, de ha kevés akkor még bizakodhatsz. Mindenképpen kontrollra menned kell!

Ird majd meg hogy mi lett! Minden jót!

2013. febr. 20. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!