Mitől fájnak még mindig a mellbmbóim vetélés után másfél hónappal?
Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 14:07
1/4 anonim válasza:
Prolaktin ? Lehet a hormonok még nem álltak helyre.
2/4 anonim válasza:
Én is a hormonokra gyanakszom, nekem dec végén volt vetélésem, de csak pár napja vagyok jobban, eddig gyötörtek a hányingeres tünetek... :S
Most 10 nap múlva kellene nem megjöjjön és nagyon reménykedek, hogy nem is jön :)
3/4 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy a hormonok nehezebben állnak helyre ... a 2. válaszolótól kérdezném, ha nem baj: nekem a vetélés után volt semmilyen panaszod? nekem január 8.-án volt a műtétem, azóta most ment le a 2. mensim, de még néha van egy kis hányinegerem + a hasam furán görcsölget de úgy egész hónapban, mint mikor terhes lettem.... neked nem volt semmi? Drukkolok, hogy ne jöjjön meg!!! Akkor ti is csak 3 hónapot vártatok, igaz?
Sok szerencsét Mindenkinek!
4/4 anonim válasza:
3. vagyok. A kérdezőtől: más tüneted nincs? Voltál dokinál? nézett UH-n? Egy ismerősöm próbált engem is nyugtatni, h neki egy méhszájműtétje után 6 hónap kellett, mire a szervezete visszaállt .. addig fájdogált a hasa és össze-vissza vérezgetett. Aztán fél év után teljesen helyrejött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!