Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ameddig alkalmazkodsz egy párkapcsolatban együttélés során?
Eddig csak egy együttélős kapcsolatom volt , azelőtt egyedül éltem és előtte szülőkkel.
Szeretem imádom a párom, de valahogy másról sem szól mint alkalmazkodásról úgy érzem néha.
Nektek mi az ami belefér ilyen téren pl, mi az ami már nem ?
30as korosztály vagyunk mindketten.
Néha már szégyellem magam, hogy ilyen vagyok persze nem mutatom ki , mert egyke gyerek voltam nem erősségem az alkalmazkodás. De próbálok változni.
Nyilván van egy határ.
Viszont ha úgy érezném, hogy csak én alkalmazodok, szerintem hamar vége lenne a kapcsolatnak.
Mi kb semmiben nem kell, hogy alkalmazkodjunk, mert annyira hasonlitunk. Ugyhogy nem is tudnek olyat mondani nagyon, amiben kompromisszumot kellett volna kotnunk.
Szerintem az a jo, ha annyira egyeztek valakivel, hogy minel kevesebbre van szukseg.
Nem szexuális jellegű , az szerencsére rendben van.
De mindig oda kell menni amit ő akar, azt enni amit ő akar, úgy alakítani a dolgokat ahogy ő kitalàlja a napot. Nehezítő tényező, hogy ő is egyke és éveket élt teljesen egyedül ( én csak pár hónapot )
Miért a nőnek kell alkalmazkodni 😭
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!