Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nagyon rosszul reagálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nagyon rosszul reagálja le, ha rossz kedvem van, még belém is rúg (átvitt értelemben, nem fizikailag), úgyhogy a végén a sima rossz kedvből a sírásig jutok. Nem először fordul már elő, így feltűnt. Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

Ezen kívül olyan jól megvagyunk. De úgy látszik ezt nem bírja elviselni, ha nekem rossz napom van. De ha mellette sose lehet rossz kedvem akkor az mégis milyen kapcsolat. 😞

Egyre vonzóbb kilátás számomra az egyedüllét. Párkapcsolat nélkül. Akkor nem kell megfelelnem senkinek, csak magamnak.

ma 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Amúgy se kellene megfelelned senkinek...

Tulajdonképpen semmit nem írsz arról, hogy hogy viselkedsz, ha rosszkedved van, tehát nem tudhatjuk, hogy gáz-e, ahogy reagál. Megkérdezed, hogy miért csinálja ezt veled, de azt sem tudjuk, hogy mit, és mire.

ma 17:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát, igen, teljesen igazad van.

Azt hiszem csak ki akartam írni magamból. Elég friss... És többnyire ha valami rossz ér, pl. bosszúság, mérges leszek vagy lehangolt és valakinek elmesélhetem már azzal megkönnyebbülök. Még akkor is ha konkrét tanácsot sem kapok.

Itt most csak ennyi történt: ha rossz kedvem van szeretek elvonulni, magamban lenni. Meg is tettem, de neki azért dobtam egy üzit arról hogy most elég rossz kedvem van, de a cicám idebújt hozzám és ez olyan ritka pillanat... erre felhívott, az elején kedves volt, jól is esett, de aztán megint egyre bántóbb lett, negyed óra alatt teljesen belelovallta magát és a végén még abba is belekötött hogy a macska kintre való!!!!! (Kiabálta azért a sok felkiáltójel.)

Lehet hogy jobb lenne egyedül folytatni. :/

ma 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyi megértés nincs benne, nincs miről beszélni.
ma 17:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Vannak hibáim, (ki tökéletes?) és azokat is mind ilyenkor hánytorgatja fel, illetve ilyenkorra időzíti a példáit amikkel erősen utal az én problémáimra. Például, ez volt ma, frissen: az ismerőse sztrókot kapott és szerinte megérdemli mert nem tett eleget a megelőzésére (nem szedte a felírt vérhigítót, igen, ez valóban felelőtlenség, szerintem is! És nem változtatott az életmódján, meg igazából az egész személyiségén...)

De nem érzéketlenség ez? Egy sztrókot kapott és lebénult emberről beszélünk és akkor 5x elmondja nekem hogy megérdemelte. Miközben erősen utal rá, hogy én is olyan tulajdonságokkal rendelkezem, amikkel ez a sztrókot kapott szerencsétlen nő. Pl. kritikus hozzáállás az orvosokhoz és a tablettáikhoz, meg úgy általában kritikusság, tehát nem nyalok be minden infót és tanácsot mindenkitől, mint egy óvodás... meg ne legyek feszült, nyugodjak le (ekkorra már ideges voltam miatta; amúgy nyugodott már le valaki attól hogy nyugodj le tanácsot kapott attól aki felhúzta?)

Azt tudom hogy minden párkapcsolatban vannak veszekedések, de azt nem tudom hogyan kell ezekből tovább lépni úgy, hogy ne mérgezze a további kapcsolatot a háttérből.

ma 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Amit leírtál, abból nagyon úgy érzem, hogy nem passzoltok össze.
ma 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!