Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez idővel?
Figyelt kérdés
A párom (férfi) nem kívánja már a szexet régóta.
Ápolt, szép nő vagyok, tehát nem erre vezethető vissza. Megbeszélni nem lehet mert terel és fenyeget, hogy akkor szakítsunk ha nem jó nekem így ez.
29/N 30/F
jan. 16. 18:46
2/28 A kérdező kommentje:
Négy éve.
jan. 16. 18:51
3/28 anonim válasza:
Sok pasi kapacitása csak a kapcsolat elején van aztán elmulik.
Ritkák azok akik hosszutávú kapcsira képesek es kiegyensúlyozott végig a szecuális eletuk. Es nem pedig eleinte mint a nyulak, később meg mint az impotensek.
5/28 anonim válasza:
Azért nem szakít, mert neki ez így kényelmes, gondolom te többet teszel a kapcsolatba (takarítás, főzés, ügyek intézése), ha akar valami mást, szexet pl. akkor meg keres magának. Neki ez így jó, nyilván annyira kényelmes, hogy még a szakítás balhéját is rád testálja.
Mondd csak, EZ KELL NEKED?
6/28 anonim válasza:
Stresszes? Te nem valtozatal meg? Perdsze lehet itt megcsalast meg egyebeket vizionalni de sok mas oka is lehet a libido vissza esesnek.
7/28 anonim válasza:
Attól hogy csinos valaki még el lehet tőle érzelmileg távolodni. Más csinos nők is vannak a világban s rájuk úgy tűnik már jobban gerjed.
8/28 anonim válasza:
4 év az azért picit gyors, ott valami vagy valaki van a háttérben.
9/28 A kérdező kommentje:
Egyszer félrelépett már korábban és azóta tart ez lassan már két éve. Első két évben minden oké volt köztünk. De nem látok megcsalásra utaló jelet hacsak nem munkaidőben tenné.
jan. 16. 19:16
10/28 anonim válasza:
Nálam lelki okai voltak ennek. Hatalmasat csalódtam a páromban, és hiába volt libidóm, semmi kedvem nem volt kezdeményezni. De lehet hogy érzékenyebb vagyok, mint az átlag férfiak. Mondjuk én ezt kommunikáltam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!