Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez idővel?
A párom (férfi) nem kívánja már a szexet régóta.
Ápolt, szép nő vagyok, tehát nem erre vezethető vissza. Megbeszélni nem lehet mert terel és fenyeget, hogy akkor szakítsunk ha nem jó nekem így ez.
29/N 30/F
11
Mondja, hogy szeret engem de nyilván hiányzik a szex. Olyan mintha csak barátnak tartogatna meg. Testi érintések csók, ölelés is minimalizálva van. Erre annyit válaszolt egyszer hogy az emberek változnak. Mikor össze jöttünk sokat csókolóztunk.
Nem depressziós, én vagyok az kettőnk közül, de magamba fojtom és a hanyagolása miatt vagyok az.
Nem elég az ha nem csal meg csak ha elhagyna az fájna nagyon és ettől ijedek meg állandóan.
Nem szoronganál ha elmennél pszichológushoz és képes lennél felépíteni magadat egyedül! De akkor mondd meg, mégis mit vársz ettől a kapcsolattól??
Addig szeretnél várni amíg majd felkarol egy új férfi aki szexelni is akar, és rögtön átcuccolsz hozzá? Tanulj már önállóságot felnőtt létedre! Egyszer el kell kezdeni!
Nem biztos,hogy a kérdésre válasz,de én úgy vagyok vele- ha mondjuk csak sexelni szeretnék vele-akkor ha minél jobban megismerem és közel kerül hozzám,már nem buztos,hogy letudok feküdni vele...
Van az a mondás: Megszoksz vagy megszöksz?
Jelen esetben szerintem tudod mit kell Tenned...
51f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!