Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szét mentem a gyerekem apjával. Mi a véleményetek arról ha IDŐVEL összejönnék az unokatestvérével? Évek óta szerelmesek vagyunk egymásba de mindig megakadájozta hogy együtt legyünk.. van olyan aki nem tart emiatt beteg elméjünek?
Figyelt kérdés
2024. febr. 19. 14:00
1/16 anonim válasza:
Semmi akadája, sok boldogságot!
2/16 A kérdező kommentje:
Ha ez most szarkazmus volt akkor inkább nee…eléggé kivagyok így is. Attól tartok a legjobban hogy a fiam ha felnő szembe fog köpni ez miatt
2024. febr. 19. 14:03
3/16 anonim válasza:
Hát ha te mások véleményére adsz akkor soha nem leszel igazán boldog bármilyen férfiról is essen szó mert alapjából véve nincs elég magabiztosságod magaddal szemben és a kapcsolatra is kihat. A fiad ha pampogna tiniként/felnőttként mutasd neki a kifele vezető utat. Ha még kiskorú pofa be. Örüljön, hogy van anyja, aki neveli. Semmi köze a te magánéledhez mint neked se az övéhez a jövőben.
4/16 anonim válasza:
Szerintem gyere össze idővel az unokatestvérével.
5/16 A kérdező kommentje:
El sem hiszem, hogy van olyan aki nem ítél el..nagyon elvette az apja az önbizalmam mert négy év alatt kb háromszor nem kaptam tőle dicséretet.. az hogy rólam mit gondolnak majd ez miatt nem érdekel. Csak azt nem szeretném hogy a fiamnak ebből problémája legyen sértegessék ez miatt hogy úgymond a “nagybátyja” fogja nevelni velem..
2024. febr. 19. 14:10
6/16 anonim válasza:
A férjed unokatestvére nem a gyerek nagybátyja. Vagy a férjed testvéréről van szó?
7/16 anonim válasza:
Ha szétmentetek, annak oka volt. Amit nem lehet folytatni, annak vége. Majd ha megtudja, hogy mennyit szenvedtetek, és ő elég érett lesz ahhoz, hogy megértse a helyzetet, akkor meg fogja érteni, és nem fog hibáztatni.
8/16 A kérdező kommentje:
Nem. A férjem testvérének a fiáról van szó
2024. febr. 19. 14:12
9/16 anonim válasza:
Mert te azt hiszed, hogy soha nem fogják sértegetni a fiad, vagy mi? Nem tudod megvédeni mindentől és mindenkitől sajnos. Miért szaladsz előre amúgy? Honnan szeded, hogy együtt fogjátok nevelni? Álmodozó vagy.
10/16 A kérdező kommentje:
Nem szaladok előre csak feltételes módban gondoltam..
2024. febr. 19. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!