Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sejted mert már elmékszel arra ami az elején is volt, hogy hogyan is történt?
Mit tennétek akkor ha az átlakult kép ami akkor van a fejetekben amikor már sok ideje együtt vagy a társaddal, hogy voltak nem tetszés nyílvánításai, de ezeken uralkodott, megvont, melled volt, de csak szánalomból. Megint egy pasi aki sajnálatból van vele. Leplezi nem tudja. Kerüli és öröm neki, hogy nem kell intimitást is bele tennie.
Mit tennétek egy ilyen pasival?
Mit kellene tenni?
Az, hogy szánalomból van vele, még mindig jobb, mintha cserben hagynak.
Az ex-barátnőm engem cserben hagyott egy nehéz élethelyzetben, pedig örültem volna, ha szánalomból még segít, utána lép le.
Nem kell tenni semmit. Ha neked ez kevés a pasitól mondd meg, hogy köszönöd a jó indulatát, de neked olyan kell, aki nőként tekint rád.
Semmit nekem az ilyenek az a kategoria csak hogy azt a szintet ütik meg hogy az egyedüllétnél azért jobb.
Ha vki csak használ vagy kihasznál es csak azert van velem mert kb mig nem jön egy másik, ugy vagyok vele én viszont azzal vagyok aki tetszik akit szeretek de ugye nem kötözhetem le, addig is minden napnak hálás vagyok mig velem van, az évekig tartó egyedüllét meg ráér, nem rohanok bele ha nem muszáj.
Ugy utálom hogy két pasi közt évek telnek el nálam mire na végre lesz másik barátom. Vagy kb soha nem lesz másik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!