Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már olyan helyzetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már olyan helyzetben, hogy volt párotok, de volt egy pl. múltbéli személy, aki vissza-vissza tért, és érzelmileg ez eléggé befolyásolt titeket mégis?

Figyelt kérdés
Voltatok már úgy, hogy a párotok, vagy férjetek volt a társatok, a biztonságotok, meg mindenetek, ami egy hosszú távú kapcsolathoz kell, de mégis egy múltbéli szerelem nem került valamiért feledésbe? Időnként újra és újra előjött,pl elég intenzív érzelmekkel? Olyasmikről olvasnék szívesen, hogy ha valakinek volt ilyen különös helyzet az életében, hogyan bírkóztatok meg vele?

ma 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Kevered a szerelmet kérdező a rögeszmével, beteges kötődéssel. Nem létezik, hogy évek óta szerelmes vagy a múltbeli alakba ha alig-alig találkoztok. Tehát mehetsz jó pszichológushoz aki kiüti a fejedből a HAMIS érzéseket.
ma 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Annyira nem egyszerű. Nekem is volt ilyen, de a vadabb sztori a másik oldalon volt. Sőt, még most is tart. Évekig voltunk együtt, aztán már nem annyira, még kevésbé, elment, mással él, de bármikor visszajönne hozzám és szoktunk is együtt lenni néha. Szóval ez nem ennyire egyszerű.
ma 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Nálam olyan volt, hogy részemről "feledésbe merült", legalábbis évek óta eszembe se jutott, még a face se nagyon dobta fel, pedig ismerősök maradtunk. Utána volt pár kapcsolatom, és aktuálisan is benne voltam egyben, amikor egyszercsak felbukkant és ott villámcsapásszerűen nekem is előjött minden vele kapcsolatos emlék, érzés.

Az akkori kapcsolatom amolyan 'elment' kategória volt, stabilnak hittem, de ez a múltbeli szerelem világított rá, hogy nekem nem erre van szükségem, sőt valószínűleg toxikus is az illető. Így szakítottam. Hogy a múltbéli személlyel összejövünk-e? Az még a jövő zenéje, nem miatta szakítottam :)

ma 13:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan egyszerű? Miről beszélsz kettő? Lehetett volna réges rég szakítani, válni és együtt lenni! Az nem megoldás, hogy hűtlenség történik, vagy az, hogy se veled se nélküled. Ha valaki qrvára érdekel, szerelmesek vagytok akkor együtt vagytok!!! Nem kifogás a távolság, a munka, a család nem fogadja el miegymás. Akí éveken keresztüli csak baszik az exével, vagy hol együtt hol külön vannak, vágyakozik rá távolról az nem szereti hanem betegesen kötődik hozzá. Tessék utána nézni mit jelent az obszeszív kötődés, limerence.
ma 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen volt, még 10 évig kísértett szünetekkel, pedig soha többet nem láttuk egymást, aztán egyszer csak vége lett és én se értem, hogy hogy és miért. Utóbbi karácsonykor nagyon intenzívvé vált a lelki fájdalmam, ezt se értem, hogy honnan jött, majdnem öngyilkos lettem, aztán eltűnt és azóta semmit se jelent számomra. Se gyűlöletet se pozitív érzelmeket, nem is érdekel mi van vele, meg semmi.
ma 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!