Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befolyásolja az ismerkedést, ha a srác politizál/politikus?
Sziasztok!
Elsősorban a 20 év körüli korosztály válasza érdekelne, hogy ha mondjuk egyetem után a politikával foglalkozik a srác egy adott pártban, az negatívum lehet számotokra?!
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem ez attól függ, hogy pontosan milyen politikai nézeteket vall. Ha hasonlóak az enyémhez, vagy kicsit különböznek, az nagyon jó, mert akkor lehet ezekről beszélgetni, vitázni.
De ha teljesen másképp látja a dolgokat, mint én, akkor az már komoly gond a számomra! :/
Ez attól függ, hogy melyik pártban.
Ha két különböző nézetet vallotok, és nem tudjátok összeegyeztetni, akkor abból nagyon sok vitátok származhat.
21/L
Politikai nézettől függően vagy csak nem igazán jó pont, vagy azonnal felejtős.
22/L
Nálam kizáró ok, akkor is, ha mondjuk annak a pártnak a tagja, amivel úgy ahogy szimpatizálok.
Az az életvitel, munkabeosztás, stressz, hullámvölgyek, kapcsolati háló, kapcsolatépítő programok és szívesség nagyon sok idő és energiabefektetést igényelnek.
Arról nem is beszélve, hogy sosem lesz közkedvelt, ha befut valamennyire, az esetleges családunk erősen megszívná miatta..
Nem jönnék össze vele.
én is a neonáci, rasszista nézetű férfiakkal vagyok bajban; isten tudja, hogy ki a fene akarja hallgatni azt, hogy a párja 0-24 gyűlölöködik meg ocsmáról és másokat hibáztat mindenért :S
N/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!