Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Ezt jó ötletnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ezt jó ötletnek tartjátok?

Figyelt kérdés
Van egy férfi az életemben fél éve, akibe nagyon szerelmes vagyok. Ő is szeret engem, rengeteg időt töltöttünk együtt, akkor is ha nem egy helyen lakunk. 4 órára lakik tőlem vonattal. Az elmúlt 2 hétben nem voltam vele, mert üzletileg nem tartózkodott az országban, es az anyukajat vitte magával. Az anya egész végig azon dolgozik, hogy szétszedjen minket, es úgy tűnik most sikerült is. Kiposztoltam legutóbb egy szomorú idézetet, hogy bántva vannak az érzéseim. Az anyja valahogy megtudta, amikor privát a fiókom es a szerelmem azt hiszi ellene posztoltam ki. Amikor ilyenről szó sincs, ez félreértés. Végig sem hallgatott. Csütörtökön találkoztunk volna, de lemondta. Viszont én vettem jegyet holnapra, amikor az anyja úgysem lesz már nála és a tudta nélkül felbukkannék nála, 5 óra utazás után. Szerintetek ha szeret még hogyan reagálna erre? Én nagyon szeretem, es tényleg meg akarom vele beszélni es tisztázni a helyzetet. Szerintetek ez megoldás? Más megoldás nincs, mert se nem válaszol, se nem lehet felhívni. Most írhatjátok, hogy pitiáner ügy ez a posztoltatásos vita, de ennél összetettebb a story. Arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek hogyan fog reagálni arra, hogy holnap délután megjelentek és órákat utazom azért, hogy csak beszélgessek vele.
ma 15:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%
Véleményem: nagyot fogsz koppanni ott amikor elmész és meglátod, hogy valójában nem is az anyjával van, hanem a feleségével, élettársával vagy párjával. Egyértelműen nem az anyjával ment akkor és nem egyedülálló. Te vagy a "dugipajti"
ma 15:32
 2/15 anonim ***** válasza:
60%
Megcsalás kategóriába tartozik ez a kérdés
ma 15:35
 3/15 A kérdező kommentje:
Az anyukájával van, hisz én is találkoztam vele. Holnap utazik vissza, ez náluk szokás, hogy az anyja hetekig van nála, mielőtt visszamegy az otthonába, ami egy másik kontinensen van. Nem csal meg.
ma 15:38
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

hát ha a pasinak mindössze ennyi elég volt ahhoz, hogy így kidobjon, mindössze azért mert te kiposztoltál egy bánatos idézetet, akkor ott nem volt szerelem. Ha az anyja beszélte tele a fejét, amit egyébként kötve hiszek, az is gáz, mert érzelmileg értelen fiúcska és a saját anyja tudja irányítani. Én dobnám ki a pics@ba ezek után.

Semmiképp ne utazz el hozzá, azzal még jobban megalázod magad, futsz utána, tapadsz, ez a férfiaknak nagyon visszataszító. Teljes no kontakt.

Ha esetleg később lehiggad, észhez tért, elkezdesz neki hiányozni és rájön, hogy fontos vagy neki, akkor magától fog keresni.

Te ezek után semmiképp se keresd, és semmilyen formában ne vedd fel a kapcsolatot. Legyen méltóságod, ez az egyetlen amivel még szimpatikus és vonzó maradhatsz neki.

ma 15:39
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
Valamelyik ismerősöd jelentett az anyjának akkor. Tényleg összetettebb a sztori, mert így elég érthetetlen. Ami a lényeg, hogy ha nem megy valami, nem kell erőltetni.
ma 15:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

"Kiposztoltam legutóbb egy szomorú idézetet, hogy bántva vannak az érzéseim. Az anyja valahogy megtudta, amikor privát a fiókom es a szerelmem azt hiszi ellene posztoltam ki. "

Hátha bántva voltak az érzéseid és te arról posztolgattál akkor vagy az anyja, vagy ő bántott meg hiszen róluk szól a kérdés.

Persze, hogy az anyja mellé állt amikor kiposztoltad, hogy sértve vagy miközben vele kellett volna megbeszélned az érzéseid. Mi köze hozzá a világnak, országnak, ismerőseidnek, hogy te sértett kisasszony vagy?

ma 15:42
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Hát jól van. Dugd csak a homokba a buksid. Egyébként is hagyd, nem érsz neki egy forintot sem ha valóban ennyiért dobott. De mint írtam, egyértelműen nem te vagy a párja. Ezt vedd készpénznek
ma 15:45
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Menj nyugodtan majd elzavar vissza ha te kéretlenül felbukkansz és zaklatod.
ma 15:46
 9/15 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nagyon nem normális a kérdés alaptézise sem.

Márh az egész.

Kötődési problémád van?

Esetleg borderline?

Mert elég sokat kattogsz feleslegesen, szimplán csak felkúrod a fickót a sok "belelátással".

ma 16:03
 10/15 anonim ***** válasza:
84%

"Most írhatjátok, hogy pitiáner ügy ez a posztoltatásos vita, de ennél összetettebb a story."

Erre a lényeget nem írtad le.

"4 órára lakik tőlem vonattal...Viszont én vettem jegyet holnapra, amikor az anyja úgysem lesz már nála és a tudta nélkül felbukkannék nála, 5 óra utazás után."

Most 4, vagy 5 órára laksz tőle? Trollkodsz kérdező, vagy bolond vagy? Mi az, hogy a tudta nélkül felkeresnéd amikor nem akar veled beszélgetni? Miért nem értesz a NEM-ből?

ma 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!