Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Ezt jó ötletnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ezt jó ötletnek tartjátok?

Figyelt kérdés
Van egy férfi az életemben fél éve, akibe nagyon szerelmes vagyok. Ő is szeret engem, rengeteg időt töltöttünk együtt, akkor is ha nem egy helyen lakunk. 4 órára lakik tőlem vonattal. Az elmúlt 2 hétben nem voltam vele, mert üzletileg nem tartózkodott az országban, es az anyukajat vitte magával. Az anya egész végig azon dolgozik, hogy szétszedjen minket, es úgy tűnik most sikerült is. Kiposztoltam legutóbb egy szomorú idézetet, hogy bántva vannak az érzéseim. Az anyja valahogy megtudta, amikor privát a fiókom es a szerelmem azt hiszi ellene posztoltam ki. Amikor ilyenről szó sincs, ez félreértés. Végig sem hallgatott. Csütörtökön találkoztunk volna, de lemondta. Viszont én vettem jegyet holnapra, amikor az anyja úgysem lesz már nála és a tudta nélkül felbukkannék nála, 5 óra utazás után. Szerintetek ha szeret még hogyan reagálna erre? Én nagyon szeretem, es tényleg meg akarom vele beszélni es tisztázni a helyzetet. Szerintetek ez megoldás? Más megoldás nincs, mert se nem válaszol, se nem lehet felhívni. Most írhatjátok, hogy pitiáner ügy ez a posztoltatásos vita, de ennél összetettebb a story. Arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek hogyan fog reagálni arra, hogy holnap délután megjelentek és órákat utazom azért, hogy csak beszélgessek vele.
tegnap 15:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Ha a telefont sem veszi fel, miből gondolod, hogy be fog engedni? Ne csinálj hülyét magadból, maradj otthon!
tegnap 16:13
 12/16 A kérdező kommentje:
4 óra vonat + 1 óra villamos. Tegnap ideges volt, közszereplő es azért veszi ennyire komolyan azt, hogy posztoltam egy idézetet amikor megbántva voltam nagyon. Azt hittem imponálna neki valahol ha látja ennyire fontos nekem az, hogy megbeszéljük es elkerüljük a félreértéseket, hogy elutazom hozzá. Magamból kiindulva ha engem úgy szeretne valaki, hogy egész napos utazást (oda vissza 10 óra) áldoz csak arra, hogy beszéljünk.
tegnap 16:14
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Le se szarnálak ha te posztolgatsz össze-vissza. Ide is minek jöttél? Tudod, hogy nem szereti, azt is tudod, hogy nem kér tovább belőled és mégis mennél zaklatni. Az anyja nem szedett titeket szét hanem te gondoskodtál róla és a poszt csak a 🍒 volt 🎂-án. Köszönd meg magadnak, hogy le se szartad a kérését.
tegnap 16:21
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ha emiatt ejtett, akkor ez elég egyoldalú szerelem, neki valószínűleg inkább alkalmi partner lettél volna, aki viszont túl sokat látott a dologba és kezdett idegesítő lenni. Ha emiatt odautazol, a végén még egy távoltartásit is kér ellened. Ha én nem akarok valakivel beszélni és megjelenne az ajtóm előtt, megijednék és kattosnak, zaklatónak gondolnám.
tegnap 16:30
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem is te láttál többet ebbe a kapcsolatba,ami számára kezdett terhessé válni.

Ez persze èrthető annak fényében,hogy te kötődsz hozzá èrzelmileg,viszont óvva intelek az utazástól,ugyanis ezt a gesztust nem hogy èrtèkelni nem fogja,de mèg haragudni is fog miatta minden bizonnyal.

Egyrèszt mert közel sem tekint a barátnőjènek,másrészt mert a nyakam tennèm arra,hogy nem te egyedül vagy kèpben nála...Ezèrt is akar tőled megszabadulni egy olcsó kifogással,pusztán útban vagy és eszköz voltál számára.Minden tettèvel ezt bizonyítja.

tegnap 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:

"se nem válaszol, se nem lehet felhívni"

"a tudta nélkül felbukkannék nála"

Nem tartom jó ötletnek. Csak elfáradsz, nem fog örülni neked, ha nem keres, és nem is akar elérhető lenni a számodra.

tegnap 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!