Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötletnek tartjátok? Ti, h reagálnátok rá?
Megszakadt a kapcsolatom egy olyan emberrel, akivel lég kusza szálak kötnek össze... Kicsit csúnyán váltunk el, de tudom, h nincs harag kettőnk között. Egy hónapja nem beszélünk, viszont nekem hiányzik. Kb 1 hét múlva lesz a névnapja, mit gondolnátok róla, ha felköszönteném, mondjuk facebook chaten. És akkor esetleg beszédbe elegyedhetnénk, talán lenne még egy esélyem, h helyrehozzam a dolgokat.
Ti örülnétek, ha az exetek, gondolna rátok névnapotokon?
Ha nincs senkije, írj neki!
DE nem facebookon, meg chat meg hasonló hülyeségek.
A telefon közvetlenebb, rögtön olvassa stb. Én írnék egy nagyon kedves sms-t neki.
22/L
Nyugodtan írhatsz neki, a minimum, hogy kedves gesztusnak gondolja, és ha nem is akar már tőled semmit, a gesztus azért még jólesik neki. Ha meg többet akar, akkor lehetőség arra, hogy újra felvegyétek a kapcsolatot egymással.
Egyébként nem szabadna ennyire rágörcsölni senkire, próbálj meg _sokkal_ lazább lenni! Tudod: nagy levegő és lesz*rom tabletta.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!