Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi ez? Ti hogy reagálnátok ilyen helyzetben?
Ma van az, hogy 3 éve és 3 hónapja együtt vagyok a párommal. Jövő éven szeretnénk az esküvőt. Nagyon szeretjük egymást, már a család tervezés is szóba került.
De itt jön a képbe egy volt pasi, akihez nem vonzottak érzelmi szálak, csak kalandnak vettem az egészet. S amióta megtudta, hogy a párom külföldön dolgozik, azóta mindennapos a telefonbeszélgetésünk. Eleinte még egész normálisan folytak, de ma úgy köszönt el tőlem, hogy: SZIA, SZERETLEK.
7,5 éve van párkapcsolata, de nem érzi jól magát benne. Nap mint nap veszekednek. S érez irántam valamit.
Szerintetek?
Nekem is úgy tűnik, hogy csak meg akarna kaparintani egy éjszakára és aztán elküldene melegebb éghajlatra mint 4 éve.
Köszönöm a segitséget. Már el voltam nagyon keseredve. Senkivel nem tudtam megosztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!