Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok hasonló helyzetben? A barátom bemutatott az anyukájának meg a nevelőapjának és a nevelőapja az egyik tanárom.
1 hónapja vagyunk együtt. Anyukájáról mondott néhány dolgot, de a nevelőapukájáról csak annyit mondott, hogy tanár és nagyon sokat köszönhet neki. Nem kérdeztem rá soha, hogy hol tanít. Tegnap egy közös vacsi volt. Együtt mentünk el a párommal hozzájuk és amikor beléptem az ajtón látom, hogy a matektanárom meg egy nő ül az asztalnál. Hirtelen nem tudtam megszólalni. Eltelt pár másodperc mire ki tudtam mondani egy köszönést.
Nagyon kedvesek voltak velem. A tanárom még szórakozott is, hogy ha tudja, hogy kit akar bemutatni a nekik a párom elég lett volna elmenni a suliba.
uuu :D Ha én kerültem volna ebbe a helyzetbe, biztos lefagytam volna :)
Mellesleg szerintem jól reagáltál ;)
Hát, már így alakult :S Ha neked ez kellemetlen, akkor alakítsátok úgy, hogy nem találkoztok többet közösen a szülőkkel.
Amúgy szerintem annyira nem ciki ez, feltéve, ha tényleg komoly, és nem állsz rosszul matekból. Akkor a szemedre vetheti még, hogy inkább foglalkoznál a matekkal :-)
Én is mondtam neki, hogy legalább szólhatott volna...
Nem állok rosszul matekból, az egyik kedvenc tárgyam.
mert a többiek biztos nem hagyják szó nélkül
hogy ezért kapsz jó jegyet stb.
ilyen az ember
Tanárnak igaza van. Ne add ki őt a többiek előtt mint barátnőd nevelő apja.. lehet hogy neki is legalább ennyire lefagyás volt mint neked, csak kevésbé látszódott.
Örülök hogy jól megy a matek, tanulj rendesen továbbra is, és maradjon meg a 3 lépés távolság mint tanár diák között.
Magánéletben meg viselkedhetsz vele kedélyesebben, úgy mint a barátnőd apjával.
Sok van hátra még a suliból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!